Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel (én 19 éves srác vagyok, ő 18 éves) plusz egy pasit be akarunk venni. Lehet ebből gond?
Figyelt kérdés
Akit be akarunk venni, 19 éves és ismerek egy csajt akivel szexelt már. Állítólag nagyon nagy neki, és elgondolkoztam, hogy utána tudnék-e átlagos méretekkel örömet szerezni a barátnőmnek. Eddig hat alkalommal vettünk be plusz pasit, néhány hármas, meg néhány többes.2022. máj. 29. 09:09
1/7 anonim 

válasza:

" 19 éves és ismerek egy csajt akivel szexelt már. Állítólag nagyon nagy neki "
Milyen az a csaj akinek nagy farka van???
2/7 anonim 

válasza:

Nem vagytok ehhez még kicsit fiatalok?
3/7 A kérdező kommentje:
Első: a srác 19 éves és ismerek egy csajt akivel szexelt már
2022. máj. 29. 09:17
4/7 A kérdező kommentje:
Második: izgat, ha másokkal versenyezhetek, a párom meg szeret szexelni sokszor sokakkal
2022. máj. 29. 09:17
5/7 A kérdező kommentje:
Na de mi van ha tényleg nagy méretbeli különbség van? Pl 16 centi vs 23 centi.
2022. máj. 29. 09:27
6/7 anonim 

válasza:

Te tudod, hogy szereted e ha megpakolnak hátulról, de a prosztatádnak biztos jót tenne.
7/7 anonim 

válasza:

Nézd ha pár centi miatt megy szét egy párkapcsolat őszintén nem kár érte... Nem ez szokott lenni a probléma, hanem, hogy emberileg is közel kerülnek egymáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!