Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nő, aki kimondottan szeret puha farokkal is "játszani"?
Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 23:40
22/25 anonim válasza:
Hülyeség, hogy sértő lenne, azért ne gondolják azt a nők, hogy az a férfi aki megkívánta őket és meg akarja dugni őket, annak, már a 2. másodpercben áll a farka, ha találkoznak.
23/25 anonim válasza:
Ha nem all a 2 ik másodpercben akkor azt jelenti, hogy mar volt aznap egy menete vagy azelőtt való nap, maskepp állna. Tehat jóllakott es jatszani akar
24/25 anonim válasza:
Szerintem óriási királyság az elejétől a végéig végigvinni az egész folyamatot pl szájjal. Azaz, a teljesen "alvó" állapotot venni kezelésbe, felizgatni és elélveztetni. Nekem legalábbis baromi izgató dolog.
Szex után, a pihenési fázisban is szeretem nézegetni, forgatni a kezemben (általában a pasim sem bánja, sőt), kivarázsolni belőle az utolsó utáni cseppeket is, megpuszilgatni, megköszönni az élményt.
Az nyilván lelombozó lenne, ha dolgozna rajta az ember lánya, és nem történne semmi...
25/25 anonim válasza:
Érdekes, hogy a csajok egy része csak merev farokhoz nyúl. Az ő partnerük meg csak tocsogós, felizgult puncihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!