Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a péniszméret jellemzésekről? Valóban igaz?
Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne, hogy mit gondoltok ezen péniszméret kategóriák jellemzéséről? Valóban így van vagy túlzás?
Illetve ez a Titan Gél valóban segít valamit a méretnövelésben?
Vagy mi kell ahhoz, hogy a pocsék 15/3.5 p***öm helyett egy korrekt 18/5 legyen?
Elsősorban csajok véleménye érdekelne szóval a nemetek is írjátok le. Köszi.
2022. máj. 27. 20:44
1/15 anonim válasza:
röhejesen kicsi, és nem növeli ezt meg semmi
2/15 anonim válasza:
Az nem baj hogy ez egy reklám oldal és pénisznagyobbító krémet árul?
Ami persze kamu,mert semmitől sem lesz nagyobb.
Nevetséges.
3/15 anonim válasza:
15/3,5 cm -es farokkal lehet normális szexuális életet élni. Nem ezen fog múlni, hogy ki tudod-e elégíteni a partneredet.
Ez a méretjellemzés tudománytalan.
Ez a termék valószínűleg úgyszint max placebó hatással bír.
4/15 anonim válasza:
Ezek hazugságok.
Fölösleges olvasni.
Elhinni meg... max. 12 éves kor alatt.
6/15 Gymnospermatophyta válasza:
Nem véletlen virít a titán gél reklám jobb oldalt. :) Összetákolt fos oldal, teli baromságokkal, hogy eladja a szart. :D
7/15 anonim válasza:
Ez olyan, mint az Alpecin "hajnövesztő" oldalán a vélemények... Nagy kamu.
8/15 anonim válasza:
Én csak a clickbaites címig jutottam. Nekem már ennyi elég volt ahhoz, hogy tudjam, nem akarom elolvasni ezt a baromságot. Bocs.
9/15 anonim válasza:
Ez a csávó írogat privátban a faxméretes kérdéseivel :)))
10/15 anonim válasza:
Nem növeli semmi a pénisz méretet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!