Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hisznek dominánsnak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisznek dominánsnak, ha szub vagyok? 21/F

Figyelt kérdés
Az ágyban inkább az alárendelt irányba hajlok fiúként, nem vágyom durva dolgokra, de alárendeltként érzem jól magam az ágyban. De sok csajtól hallottam, hogy a viselkedésem és a beszédem alapján azt gondolta hogy domináns vagyok, és szinte minden esetben meglepődést váltott ki az, ha elmondtam hogy inkább alárendeltebb vagyok. Miért lehet ez, illetve mit kellene csinálnom, hogy találhassak számomra megfelelő partnert? Eddig szinte minden csaj csak arra vágyott, hogy ledomináljam, akivel erről beszélgettem
2022. máj. 27. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:

BDSM társkeresőt / szexpartner keresőt próbáltad? Ott be lehet állítani ilyen preferenciákat.

Élőben meg hát nehéz kérdés. Szerintem csak beszélgetés útján derül ki.

2023. jún. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!