Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők akik nem masztiznak.. mi az oka?
6 éve szingli vagyok, volt eközben pár szex, nem sok, masztizni kb 3-4 havonta szoktam, akkor már tényleg nagyon kívánom a SZEXET, nem a maszturbálást.
Talán lelki oka van...
30 éves nő vagyok
Ismertem olyan lányokat, akiket katolikusnak neveltek, az önkielégítést bűnnek tartották, de érdekes módon a szexet imádták, csak utána iszonyú bűntudatuk volt.
Aztán volt olyan egyetemi évfolyamtársnőm, aki nagyon csúnya volt. De nagyszájú, bulihuligán csaj volt, ez talán kompenzálás volt nála a kinézete miatt. Fiúknak csak szexre kellett volna, megjelenni vele senki se akart. Szerinte önkielégítést csak a magányos nők végeznek. Ő pedig nem akart magányos lenni, ezért nem önkielégített. Furcsa logika. Hiába próbáltam elmagyarazni neki, hogy nem a maszturbálás okozza a magányt, hanem azért maszturbálnak nők, mert nincs épp partnerük.
Akik nő létükre akkor sem masztiznak, ha nincs pasijuk,azokkal nagy baj van fejben
🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!