Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok (kb. 18-25 évesek), nektek izgató lenne, ha egy férfi pénzt ajánlana nektek szexuális jellegű szolgáltatásért? Belemennétek?
Figyelt kérdés
Eljátszanátok a gondolattal, hogy elfogadjátok az ajánlatot? Netán el is fogadnátok? Meddig mennétek el ilyen esetben? Mit vállalnátok és mit nem? Milyen feltételeitek lennének? Mennyi pénzért tennétek meg?2022. máj. 26. 19:06
1/18 anonim válasza:
Van az a pénz amiért belemennék.
3/18 anonim válasza:
Tudom sokan lepontoznak most, de legalább a gondolattal eljátszva..:
Ha nagyon magas az adott összeg, akkor szinte mindent elvállalnék, amit a partner kér.
4/18 anonim válasza:
5 millió forint, és azt teszel, amit csak akarsz
5/18 anonim válasza:
Nem. Bár még nincs sok pénzem, de nagyon megválogatom, kit engedek be. És nem tehet még bárki azt velem, amit akar.
6/18 anonim válasza:
Egyet tanulj meg:
Mindig van az a pénz, csak a mértéke a kérdés.
7/18 anonim válasza:
Ja nem tudtad hogy a nők "imádják" ha k.rvának nézik őket? 😂 Ennél jobban csak a bunkó, idiótákat kedvelik 😂 Eme két tétet megerősítő kivételek az összegben szereplő nullák száma 😂
8/18 anonim válasza:
-Szia Szivi. Mennyiért feküdnél le velem?
- Chhhh 10 millió legalább
- Adok 20 ezer forintot, átjössz éjszakára?
- *felháborodva* mégis minek nézel engem? Valami ribizlinek?
- Azt már megállapítottuk, hogy az vagy, mostmár csak az áron alkudozunk
9/18 anonim válasza:
Ilyenbe rengetegen belemennek.
Én is.
10/18 anonim válasza:
Hol fiatal neked egy, 18-25 éves lány?
🤣
Az ilyen korú lányok, már öregnek számítanak! ☝️
A 16 évesek a legjobb korú lányok!
Csak tudom,17 éves vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!