Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok , benneteket milyen érzéssel töltene el , ha a barátotok megengedné , hogy ha akartok , vagy szeretnétek , akkor más fiúval is lefeküdhettek felőle ?
Én férfi vagyok, szerintem elviselhetetlen lenne a gondolat is, hogy aki az enyém, nem csakis az enyém.
Egy férfi élete tele van küzdelmekkel és felelölősséggel.
Ha egy nőért nem tud küzdeni ( a szerelem és vonzalom fenntartása) , sem felelősen élni a kapcsolatban, akkor az nem kis probléma.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat .
Csupán azért tettem fel a kérdésemet a kedves lányok felé , mert állítólag léteznek ilyen kapcsolatok , akik pl : swingereznek , többeseznek , cuckold fétis szerűen élik a társas életüket . Mert állítólag az ő számukra ezek a nem mindennapi , vagy nem hétköznapi , megszokott szexualitás teszi színesebbé és változatossá a szexuális életüket és ezzel együtt így erősíti a kapcsolataikat is .
Már pedig ha léteznek a valóságban ilyen kapcsolatok , akkor lennie kell olyan férfinek és nőnek is , akinek az ilyesmi tetszik .
A kérdésem itt tükrözi a kíváncsiságomat , hogy vajon tényleg van e és ha igen , mennyire gyakori pl: hogy egy nő ilyenre vágyik és ezt elfogadja s vállalja ?
4: Természetesen , férfiak véleményét is szívesen elfogadom .
Hiszen azért a férfiak véleménye is fontos .
Köszönöm a választ ( 4 ) ...
5.
Tapasztalatból írom, hogy a nők nagy részének tetszik.
A gyakorit meg felejtsd el, ide az álszent nők járnak.
Én egyből szakítanék! :)
De lehet hogy csak egy hármast akar a barátod csak nem meri megmondani.
Igen vannak ilyen kapcsolatok, de ők nem járnak a gyakorira, akiket ismerek. Jelenleg nyitott kapcsolatban élek és ez megfelel nagyon is, más milyenben nem is tudnék.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!