Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok , benneteket milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok , benneteket milyen érzéssel töltene el , ha a barátotok megengedné , hogy ha akartok , vagy szeretnétek , akkor más fiúval is lefeküdhettek felőle ?

Figyelt kérdés
Mind ezt úgy , hogy majd meg őrülne értetek a barátotok, annyira szeretne benneteket és számára csak az lenne fontos , hogy ti minél jobban érezzétek magatokat , még ha nem mindennapi áron is . Mondván , hogy neki csak ti boldogságotok számít , még ha néha mások elégítenének is ki benneteket .

#Borzoló........
2022. máj. 26. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Szánalmas, nem lenne sokáig a párom
2022. máj. 26. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Semmilyen érzés.Nem lenne ilyen sokáig a párom.
2022. máj. 26. 16:04
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Ott abban a pillanatban szakítanék. Értelmét veszíti a párkapcsolat, és nem tudnék férfiként tekinteni rá. Egyszerűen szánalmas.
2022. máj. 26. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

Én férfi vagyok, szerintem elviselhetetlen lenne a gondolat is, hogy aki az enyém, nem csakis az enyém.

Egy férfi élete tele van küzdelmekkel és felelölősséggel.

Ha egy nőért nem tud küzdeni ( a szerelem és vonzalom fenntartása) , sem felelősen élni a kapcsolatban, akkor az nem kis probléma.

2022. máj. 26. 16:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat .

Csupán azért tettem fel a kérdésemet a kedves lányok felé , mert állítólag léteznek ilyen kapcsolatok , akik pl : swingereznek , többeseznek , cuckold fétis szerűen élik a társas életüket . Mert állítólag az ő számukra ezek a nem mindennapi , vagy nem hétköznapi , megszokott szexualitás teszi színesebbé és változatossá a szexuális életüket és ezzel együtt így erősíti a kapcsolataikat is .

Már pedig ha léteznek a valóságban ilyen kapcsolatok , akkor lennie kell olyan férfinek és nőnek is , akinek az ilyesmi tetszik .

A kérdésem itt tükrözi a kíváncsiságomat , hogy vajon tényleg van e és ha igen , mennyire gyakori pl: hogy egy nő ilyenre vágyik és ezt elfogadja s vállalja ?

2022. máj. 26. 16:17
 6/12 A kérdező kommentje:

4: Természetesen , férfiak véleményét is szívesen elfogadom .

Hiszen azért a férfiak véleménye is fontos .

Köszönöm a választ ( 4 ) ...

2022. máj. 26. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

5.

Tapasztalatból írom, hogy a nők nagy részének tetszik.

A gyakorit meg felejtsd el, ide az álszent nők járnak.

2022. máj. 26. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Ha elhagyod ezt a szánalmas hozzáállást és csak simán egy hármast összeszervezel az sokkal jobb kezdésnek.
2022. máj. 26. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Én egyből szakítanék! :)

De lehet hogy csak egy hármast akar a barátod csak nem meri megmondani.

2022. máj. 26. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen vannak ilyen kapcsolatok, de ők nem járnak a gyakorira, akiket ismerek. Jelenleg nyitott kapcsolatban élek és ez megfelel nagyon is, más milyenben nem is tudnék.

N

2022. máj. 26. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!