Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettetek már gyümölcsöt, mondjuk epret szex közben? Egymásról? Vagy csak úgy? Jobb lesz ettől a szex?
Figyelt kérdés
Filmekben gyakran látom, de nem tudok elképzelni egy ilyen helyzetet a valóságban valamiért... tényleg jó vagy csak filmes hülyeség?2022. máj. 25. 22:06
1/11 anonim válasza:
Nincs is jobb, mint dugás közben egy kis csirkepaprikás.
2/11 anonim válasza:
Epret, banánt ettem ki punciból. Inkább jó móka, mint izgató, előjátéknak nem rossz.
Az a fontos, hogy se nem kemény, se ne túl puha legyen a gyümölcs és ne nagyon leves. Pl körte ezért kizárva. (Ragadna utána minden, inkább méreg, mint szórakozás)
Nekem az édes dolgok nagyon nem jöttek be, pl nutella vagy tejszínhab nyalása ciciröl... de hát ízlések és pofonok.
Remélem segítettem.
3/11 anonim válasza:
Én a tejszínhab lenyalását akarom kipróbálni. De ha valakinek van még tippje ami jó lehet akkor szívesen meghallgatom.
4/11 anonim válasza:
Testről szinte bármi jó lehet romantikus játszadozásnak. Arról viszont mindenkit lebeszélnék hogy a p.nciba bármilyen túl cukros (pl. tejszínhab) dolgot betömködjön. Fel tudja borítani a hüvelyflóra egyensúlyát, a candida meg nem finom dolog utána.
5/11 anonim válasza:
5 nem bele a lyukba gondoltam nyilván...
6/11 anonim válasza:
Nekem a pasim cseresznyét dugott fel a popómba és utána onnan szippantotta ki.
7/11 anonim válasza:
Gyümölcsöt nem, de tejszínhabot már rengetegszer nyaltam le pl farkáról.
8/11 anonim válasza:
Tejszínhabot ettek már le rólam. Előjátéknak jó :)
9/11 anonim válasza:
Még nem volt benne részem, de izgi lehet.
Remélem egyszer rólam is lenyalja egy pasi a tejszínhabot.
10/11 anonim válasza:
A tejszínhab kezdőknek való, a méz és a nutella az igazi, azokat tovább tart lenyal..!
Félbe vágott eprekkel raktam már körben s rá a puncit, jó móka volt...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!