Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes jelenség az ha hajnalban arra riadtam fel,hogy a pasim a farkát álmomban a számba akarta dugni? Amikor kérdőre vontam, hogy miért tesz ilyet akkor csak röhögve azt feleli,hogy kíváncsi volt álmomban rácuppanok-e. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 20:15
11/23 anonim válasza:
De, igen ez szexuális zaklatás.
Ebbe minden olyan beletartozik, amit a másikkal az akarata ellenére, illuminált állapotában etc tesznek.
12/23 anonim válasza:
Jaj viccelődött persze. Haha de kis móka Miki, az alvó nő szájába teszi a farkát haha szakad a vakbelem.... Ne mentegessétek már ezt a 30 iq-s gyökeret. Kérdező ha van egy kis eszed hagyd ott.
13/23 anonim válasza:
Hát szerintem elég röhejes elképzelni ahogy a srác rakja oda a farkát a csaj meg felébred xd
Mellesleg az "szakadok" vagy "röhög a vakbelem" ^^
14/23 anonim válasza:
Az itteni válaszok alapján kezdem érteni, hogy miért van sok pasi inkább egyedül és/vagy jár prostihoz, vagy tart szeretőt.
15/23 anonim válasza:
Bakker! Add nekem a pasidat, én még álmomban is szét szopnám!
16/23 anonim válasza:
15.-re.
Ez a beszéd, Laci bácsi!
17/23 anonim válasza:
Te mar megint az a kreten vagy aki folyton valami férfiakat becsmérlő szituáciokat talal ki?
Menj el szakemberhez vagy kezdj valamit a kis szanalmas eleteddel, mert ez már k*rvára unalmas, hogy lázítod a népet a férfiak ellen!
18/23 anonim válasza:
17.-re.
Ebben mi a férfiakat becsmérlő? Ez semmi, sok férfi csinálja.
Viszont milyen érdekes...sosem hallottam nőt arról panaszkodni, hogy a férfiállat - ösztönlény kanija, álmában elkezdte nyalni.
19/23 anonim válasza:
Mert szerinted az ha ébresztőül én orális szexet adok a pasinak meg ha tanulok a fejére hogy nyaljon ki az ugyan az?
20/23 anonim válasza:
Technikailag nemi erőszakra tett kísérlet. Az öntudatlan magatehetetlen állapotodat kihasználva próbált szexuális aktust létesíteni. Ez jogilag bizony erőszak és 2-5 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!