Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legfurcsább kérés amit szexben kaptál?
Szexpartnerem kerdezte, hogy benne lennek-e ugy harmasba, hogy o csak ki van kotve egy szekhez vagy barmihez es engem dug egy masik ferfi, aztan ha jol viselkedik, akkor beszallhat.
22L
Azt kérte pisiljek az arcára, megtettem, azóta is mosolygunk egymásra az utcán, pedig mindkettőnknek van már kapcsolata
27F
#1 vagyok.
A kötekedőknek és értetlenkedőknek: nem gondolnám, hogy béna, gyökér, vagy akármi hasonló lennék, amiért nem használtam ki egy 14 éves lány kérését. Nem vagyok egy maradi ember, de egy érzelmileg labilis kistinit seggberakni, és belepisálni nem biztos, hogy neki is jó lett volna. Persze, tudom, lehet, hogy így keresett mást... vagy lehet, hogy megtette olyannal, akivel közelebbi kapcsolatot alakított ki. Nem tudom. De én nem tartottam a leghelyesebb dolognak. Ha mondjuk arra kért volna, hogy nyaljam ki, azt lehet, hogy megtettem volna. De amire kért, az szerintem mindkét félnek, de főleg neki kicsit durvább.
A másik: higiénikusnak sem tartom. Elég könnyen húgycsőgyulladást lehet egy ilyen kalandtól kapni. Abból meg köszönöm, nem kérek.
Sajnos valahogy vonzom a fura embereket így több kérdést is kaptam már. Csak pár a sok furából:
Volt egy pár ahol a pasi szerette volna ha úgy dugunk hogy egy falap van rajta és azon csináljuk, megtettem.
Volt egy csajszi aki szerette volna hogy miután elmegyek a kutyájával közösen nyalhassák le a farkamat, nem mentem bele.
Volt egy csajszi aki szerette volna ha nyers tojásokat dugok fel neki punciba és popóba is előjátéknak majd ököllel elkezdem addig ütni a hasát amíg össze nem törnek és utána úgy dugni hogy bent vannak a maradékok, nem tettem meg. (nyers tojással és óvszerrel még talán de tartottam tőle hogy bajunk lesz a héjától)
Volt egy csaj aki szerette volna hogy a végén az arckrémébe verjem hogy később magára tudja kenni. (megtettem)
Volt egy csak aki szerette az extrém kikötözést és légzéskontrollt. Azt akarta hogy teljesen legyen megkötözve, hogy tényleg ne tudjon mozogni sem, a szájában valami felfújható cuccal amin keresztül csak egy csövön át kap levegőt amit nekem szex közben be kell fogni, és csak néha engedni levegőhöz jutni, kb a fulladás szélén tartani... (nem tettem meg, a kötözés még oké lett volna)
Volt egy tinderes randi ahol a csaj azt akarta hogy kövessem utána hazáig és amikor jónak látom az alkalmat erőszakoljam meg, ő sikítozni és ellenkezni is fog de folytassam... (nem tettem meg)
A párom csinált a fürdőszoba ajtónkból egy "glory hole"
Annyit kért hogy szopjam, dugjak a szerszámokkal akik átdugják.
Ő csak nézte.
4 szerszám volt.
Az Ő haverjai, én nem tudtam hogy kik azok és azót sem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!