Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Duci lányok, sportosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányok, sportosabb pasival lefeküdnétek? 21/F

Figyelt kérdés
Én sportosabb, izmosabb alkat vagyok, és szexuálisan a duci lányok izgatnak a legjobban. És arra vagyok kíváncsi, hogy duci lányok, ti szívesen lefeküdnétek ilyen pasival?
2022. máj. 24. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Miért ne feküdnének le?
2022. máj. 24. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Hogyne feküdnék le.
2022. máj. 24. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy beszéltem egy ducibb lánnyal társkeresőn, és nem tetszett neki az, hogy írtam hogy most épp szálkásítok (mert amúgy könnyen izmosodó de könnyen hízó alkat is vagyok) illetve valamiért azt is furán fogadta hogy edzeni járok 😅
2022. máj. 24. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy nem is az alkatoddal volt a baja, hanem azzal hogy felvágtál ezzel a hobbiddal, nem?
2022. máj. 24. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy le. Feltéve, ha normális a pasi.
2022. máj. 24. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, h sok dundi csaj már eleve azt mantrázza hogy neki a "macis" (férfiatlan, hordóhasú, póklábú) fiúk jönnek be.

Mindez csak azért mert akkor úgy érzi h kevésbé kínos előtte levetkőzni.

Hát lányok mondok valamit: a kövér ember is lát, épp úgy mint az egészséges, férfias férfi. Szóval ne ez legyen a szempont

2022. máj. 24. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a vágyam, h egy nagyon izmos pasi ledominaljon egyszer. De ahhoz túl dagi vagyok :(
2022. máj. 24. 23:29
 8/10 A kérdező kommentje:
>>4 Nem igazán van mivel felvágnom, nem nagy hobbi, nem vagyok élsportoló sem, szoktam járni edzeni és ha szóba kerül, elmondom az esetleges céljaimat. Inkább az lehetett a dolog mögött, amit a 6os válaszoló ír :D
2022. máj. 24. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Simán.

46 L

2022. máj. 25. 10:25
 10/10 anonim válasza:
Én molett nő vagyok. De csak a sportos testű férfiak jönnek be. Csak mivel a molettseg manapság nem divat, nem is merek arra gondolni, hogy tetszhetek egy sportos férfinak. Merthogy nem érdemlem meg. Pedig volt már izmos kedvesem is, akit pont az zavart, amikor lefogytam. Szóval ez elég zavaros. Nagyon jó azt olvasni, hogy egy srác nem azért sportol, hogy a sportos lányoknak tessen. Mert azert olyan fiúk is vannak. 41/nő
2022. jún. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!