Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamu azahria szexvideója ?
Alig látszik valami . Ennyi erővel bárki lehetne ott .
Simán kinézem belőle hogy csak így akar ismertséget szerezni .
Egy szar minőségű 9mp es videót láttam de lehet , hogy nekem mutattak kamu felvételt .
23/l
Ugyanaz a ruha van rajta amiben koncertezett… Felismerhető.
Ha így akarna ismertséget szerezni, tehát ez neki beleférne, akkor is az lenne a legegyszerűbb ha tényleg megcsinálná a dolgot és megkérne valakit hogy videózza le.
Egyébként a szomorú a sztoriban nem is annyira az amit csinált, hanem hogy csak a videó miatt vállalta fel…
Különben meg nem ez volt az első eset és a barátnőjét ha 10 csajjal nem csalta meg, akkor egyel sem.
Szerintem baromi vicces, ugyanakkor persze szomorú is :D
Jól szemlélteti a mai, elkorcsosult világot, már a kapcsolatok szempontjából...
A srác is leírta magát, értelmesebbnek hittem. Nem a szexvideó a gáz, hanem ahogy "bocsánatot kért".
Nagyon el akarja hitetni, fellengzős dumával, hogy itt ő az áldozat (főleg az apja akarja ezt), és ez neméppen szimpatikusan hat.
“Jól szemlélteti a mai, elkorcsosult világot, már a kapcsolatok szempontjából...”
Elárulok egy nagy titkot: a sztárok (meg a sztárocskák) már 20, 30, 40, de 100 meg 200 éve is dugtak rajongóikkal, nincs ebben semmi “mai világ”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!