Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő mellett ez szokott másnak is így lenni? 25f
Az alap szituáció az hogy nagyon sok időt töltünk együtt barátnőmmel és bármennyire is szeretek vele lenni és minden téren kielégítő a kapcsolatunk néha úgy érzem szívesen beszélgetnék más lányokkal viszont mivel be van szűkülve a baráti társaságok ( munka miatt) így gondoltam arra hogy felregisztrálok valami társkereső (pl Tinder) ahol szoktam beszélgetni csajokkal viszont soha semmi több nem volt és nem is akartam.
Más srácok szoktak hasonlót csinálni? Vagy ti kapcsolatban ezt hogy kezelitek?
Lányok válaszaira is kiváncsi lennék a kapcsolat másik oldalán. Kort is írjatok kérlek.
hogy vágysz más emberi kapcsolatokra az normális,
hogy csupán emiatt töltesz le olyan randiappokat, amiket az emberek párkeresésre vagy alkalmi keresésre használnak az nem igazán...
Fordítsd meg: te örülnél, ha a csajod azzal fogadna ma du, hogy tinderezik, mert vágyik más férfiak társaságára, bókjaira stb, de megnyugtat, hogy semmi nem lesz? Tetszene a dolog? engednéd jó szívvel?
sokkal inkább javaslom hogy munkahelyen próbálj nyitottabb lenni pl hátha van hasonló érdeklődésű ember mint te. Vagy hobbyk, sport stb során ismerkedj....
kort
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!