Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, maszturbáltatok már úgy hogy a barátnőtök nézte? Csinálnátok ha ezt kérné mert izgatja?
Figyelt kérdés
Ha próbáltátok már, milyen volt? Hová élveztetek a végén?
Barátnőm mondta hogy egyszer megnézné ... de valamiért mindig zavarba jövök tőle, ha elkezdeném. Ez miért lehet? A szexben nincs gond.
Ti hogyan kezditek el? Miután levetkőztök magatokhoz nyúltok? Vagy csak ültök a barátnőtök mellett és mondjuk belekezdtek? Vagy hogy?
2022. máj. 23. 11:12
11/16 anonim válasza:
Volt igen, mindenki csak magával, és nézzük egymást
12/16 anonim válasza:
Persze csinálnám, már csináltam is párszor, mindketten élvezzük az ilyen alkalmakat.
kicsit fura hogy néznek közben, de egyúttal láthatja is barátnőm hogy élvezem ha csinálja.
nekem van egy használt fekete boxerem, amire szoktam élvezni, ilyenkor jobb oldalamon fekszem és így jól lehet látni a spriccelést meg a fehér végeredményt a fekete háttéren, különösen ha éppen sok jön akkor élvezzük leginkább. :D
13/16 anonim válasza:
En már masztiztam a pasim előtt ès èlveztem is elötte többször is,ès kèrtem èn is hogy tegye meg előttem ő is,de anèlkül hogy ne segitsek be,nem csinálta vègig .
14/16 anonim válasza:
Ha sokat szexelünk akkor nem tudok már elélvezni sem a puncijába, sem a szopására, ilyenkor a végén (sok dugás, szopatás után és a mikor már Ő elélvezett) saját kezemmel verem a mellére, arcára, nyelvére (sokszor becsukja a szemét ezt nem értem, de nekem nem gond, de ilyenkor egyébként láthatja).
15/16 anonim válasza:
#14: Szerintem az nem számít maszturbálásnak, ha a szexelés után rávered a csakra. Az teljesen normális szex.
16/16 anonim válasza:
Csajra, csak ez szemét mindig átjavítgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!