Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 19 éves lányként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lányként mennyire csökkenti a szexuális vonzerőmet hogy tudniillik szűz vagyok ?

Figyelt kérdés

Teljesen érintetlen, még csók se.

Ettől kevésbé érdeklem majd a férfiakat, nem leszek szexi a szemükben, az gondolják majd hogy biztos valami taszitó van bennem, ami miatt nem kellettem senkinek?

2022. máj. 22. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem csökkenti, sőt azt mutatja, hogy van önbecsülésed.
2022. máj. 22. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem férfiként nem zavarna.
2022. máj. 23. 05:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szűz vagy, majd nem leszel, miután ágyba visz az első pasi.
2022. máj. 23. 21:54
 14/15 Gabdiaz13 ***** válasza:
100%
Szerintem az is befolyásolja a dolgot, hogy miert vagy érintetlen és ezt mennyire reklámozod.
2022. aug. 10. 04:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Számomra pont hogy jócskán növeli, hogy nem egy elhasznált ribiszke vagy, hanem normális, tisztességes lány.

26F

2023. febr. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!