Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim azt mondja azért akar seggbe rakni, hogy nekem jó legyen, mert ha jól csinálják akkor ez mindenképpen jó egy nőnek?
Hmm nem hittem el neki egyáltalán csak miért nem lehet inkább azt mondani hogy" kipróbálnám hátha bejön neked is" nem vagyok hülye nyilvánvaló hogy egy férfinak az anál mindenképp jó
Ilyen hülye körítéssel csak elveszi azt a kevés kedvemet is ami volt hozzá :D
Ha te nem akarod, akkor mondd meg neki, hogy nem. Az, hogy neked jó, nettó hülyeség, csak ki akarja veled próbálni.
Én nem értem, mi ez a nagy anál mánia a mai (de)generációnál, nekem eszembe nem jutna a popóba dugni, ha ott a finom punci.
Mondjad a kis trükkös önző marhának, hogy a prosztata miatt pont, hogy egy fhaszit kell seggbe rakni mert az jó nekik, ezért inkább rakd te jól meg.
Kíváncsi lennék milyen pofát vágna az ötlethez.
Tud jó lenni az anál, ha jól csinálják. Normális ember kell hozzá, aki tudja, mit csinál. Először sok síkosító, tágítson ujjal, eggyel, kettővel, aztán meglátjátok. Kipróbálod, max nem jön be, ennyi. :)
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!