Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már fiúval a mérete miatt?
Mi volt vele a baj?
Mi a max méret amit be tudsz fogadni?
Biztos hogy a legtöbb válasz az álszentkedés lesz, de ne legyen igazam.
Férfiként mondom hogy legyen az akármilyen kapcsolat, ha nincs megpakolva a nő mint a platós IFA, akkor más rakódót fog keresni.
Nem, de fiú szakított már velem, mert nem tudta elfogadni, hogy az enyém nagyobb.
18L
Nem, mert ha ilyen van ossze sem jovunk. Altalaban meg azelott veget szoktam vetni valami mas urggyel. Nyilvan az volt a baj, hogy kicsi volt.
Nem tudom, hogy mi a max, ami meg jo lenne, eddig 20 centi volt a legnagyobb, amivel voltam, szoval ilyen 21-22 centire tippelnek.
4
Mekkora ami jó méret? Mi alatt offos?
Igen, 16+ volt az exemnek.
Minden aktus fájt, mindegyik után véreztem, úgyhogy szakítottam vele.
A barátomé kisebb szerencsére, és vele pont jó, de pl kutyában még ő is képes a méhszájamat érni.
Az a jo meret, amit erzek a vaginamban vegig, es nincs szex kozben az az erzesem, hogy meg hianyzik par centi. Es nem hangzik el az a kinos beszelgetes, hogy
"-uhh csak meg egy kicsit told beljebb.
- mar bent van teljesen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!