Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítottál már fiúval a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már fiúval a mérete miatt?

Figyelt kérdés

Mi volt vele a baj?

Mi a max méret amit be tudsz fogadni?

2022. máj. 22. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Biztos hogy a legtöbb válasz az álszentkedés lesz, de ne legyen igazam.

Férfiként mondom hogy legyen az akármilyen kapcsolat, ha nincs megpakolva a nő mint a platós IFA, akkor más rakódót fog keresni.

2022. máj. 22. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
És a rendes megpakoláshoz nyilván rendes pakoló szerszám is kell.
2022. máj. 22. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Nem, de fiú szakított már velem, mert nem tudta elfogadni, hogy az enyém nagyobb.

18L

2022. máj. 22. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Nem, mert ha ilyen van ossze sem jovunk. Altalaban meg azelott veget szoktam vetni valami mas urggyel. Nyilvan az volt a baj, hogy kicsi volt.

Nem tudom, hogy mi a max, ami meg jo lenne, eddig 20 centi volt a legnagyobb, amivel voltam, szoval ilyen 21-22 centire tippelnek.

2022. máj. 22. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

4

Mekkora ami jó méret? Mi alatt offos?

2022. máj. 22. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Igen, 16+ volt az exemnek.

Minden aktus fájt, mindegyik után véreztem, úgyhogy szakítottam vele.

A barátomé kisebb szerencsére, és vele pont jó, de pl kutyában még ő is képes a méhszájamat érni.

2022. máj. 22. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

Az a jo meret, amit erzek a vaginamban vegig, es nincs szex kozben az az erzesem, hogy meg hianyzik par centi. Es nem hangzik el az a kinos beszelgetes, hogy

"-uhh csak meg egy kicsit told beljebb.

- mar bent van teljesen"

2022. máj. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!