Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lógó here vagy feszes? Iletve miért?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 00:14
1/10 anonim válasza:
Feszes, mert szebb. De a lógó sem gond. Az ember számít, akivel szeretkezem. A heréje sokadlagos.
2/10 anonim válasza:
Ha muszáj választani akkor feszes, de a lógóval sincs gondom. Szeretem kényeztetni mindkettőt. Illetve ahogy fent is írják, sokadlagos a here😊
3/10 anonim válasza:
Melegben lóg hidegben feszes. Vagy csak nekem ilyen?
4/10 anonim válasza:
Kicsit logjon de nem tulzottan, lehessen vele jatszadozni
5/10 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy milyen. A pasi a fontos.
6/10 anonim válasza:
Nem is olyan rég voltam egy olyan pasival akinek logót,de nem gond mert a puncik sem egyformák.
7/10 anonim válasza:
Inkább a lógós,jobb vele pulykázni.
8/10 anonim válasza:
Érdekes, nekem melegben és nyugalmi állapotban lóg, hűvösebb környezetben és/vagy izgalmi állapotban feszes. Van egy olyan sejtésem, hogy a többségnek így működik, szóval ez egy elég buta kérdés.
9/10 anonim válasza:
Nekem is hidegben teljesen összehúzódik de nagyon redős olyankor. Melegben meg baromira lóg. Viszont láttam már olyat akinek épp csak a farka alatt csüngött és nem is tudott igazán lógni
10/10 anonim válasza:
Az én herezacskom mindig feszes, állandóan duzzadnak a hereim!Igen csak tele vannak spermaval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!