Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor az unokatestvéreméknél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor az unokatestvéreméknél aludtunk, keresztanyu fürdetett le minden gyereket. Eljött az az idő 11 éves korom előtt, amikor már volt magömlésem. Egy fürdetésnél megtörtént a baleset. Volt mással is ilyen?

Figyelt kérdés
Ez nagyon régen történt, utána nem is találkoztunk többet az unokatestvéreimmel.

2022. máj. 21. 23:38
1 2
 11/13 Dzsoki ***** válasza:
100%
Stimmel 10-es! Bizony,nem kell fürdetni egy 11 évest. Az is rendben van,hogy legalább 12 voltál,amikor jött a sperma. Nem lehetetlen,de nagyon valószínűtlen,hogy 12 éves kor előtt már jöjjön a sperma a fütyiből. Lehet,hogy mi értünk későn,de nálam is ez az életkor volt. Hetedikben tanultunk róla. Meg is kérdezte az egyik osztálytársnőm,hogy volt már magömlésem? Igen válaszoltam,de nem olyan rég óta. Tehát,12 elmúltam.
2022. máj. 22. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is furának találnám, ha 11 évesen még fürdetni kéne egy fiút. Mindazonáltal nekem is 11 éves korom körül volt az első ejakulációm. De addigra már rendszeresen maszturbáltam, csak korábban nem jött még semmi orgazmuskor.
2022. máj. 22. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt, hogy bejött ellenőrizni, meg a fitymát időnként ellenőrizte.. akkor volt erekcióm is, ami igen kellemetlen volt..
2022. jún. 23. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!