Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Swinger ès a házi többes ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger ès a házi többes ?

Figyelt kérdés
Tudom sokszor került már szöba ez a tèma,de az hogy ezeken a szeánszokon",😆 a gumi kötelező vagy sem azt szeretnèm tudni. Szeretnèm kiprobálni milyen kèt fèrfi között szendvicsben kènyeztetve",de a gumit nagyon nem szeretem. Azèrt ott mert idegenek" ès pont ez is lènyeg egy ilyen helyen,semmi nem derül ki. Ismerőssel már lehetett volna bármikor de nem akarom ezt nagydobra verni. Van aki gumi ellenes ès tudja hogy ez okè kockázatos,de bevállalja?

2022. máj. 19. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Minden swinger klub szabályzatában benne van, hogy szexelni csak gumival szabad (kivéve persze a pároddal). Legfeljebb orálozni lehet anélkül. Házi többesben persze az van, amiben megegyeztek, de nem ajánlom, hogy idegennel gumi nélkül csináld, vagy ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá, legalább kérj tőle STD tesztet! Akár a HIV vírust is elkaphatod így.
2022. máj. 19. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Nekem volt már benne részem illetve van is. Van egy lány akivel szoktam szexelni és úgy adódott, hogy egyik este haver is ott volt :D
2022. máj. 19. 18:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az amit irtam, nem haverokkal akarom
2022. máj. 19. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Írj, én nem haverkodok! ;)
2022. máj. 19. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Én csináltam már így.

F36

2022. máj. 19. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Házibuliban, privát partin az van amit a partnereiddel megbeszélsz. Swingerben mindenki külön kérés nélkül felveszi az óvszert. Megkérheted a résztvevő pasikat hogy ne vegyék fel, de a rutinos játékosok nagy része nem fog óvszer nélkül csak úgy belemenni.

Ezzel együtt ha kötetlen szexre vágysz akkor a swinger egy jó terep. Diszkrét (ami ott történik ott is marad), csak a recin tudják a telszámodat (senkinek sem adják ki, nem mondják meg ki volt, ki nem - létkérdés nekik a diszkréció), ott nem vagy köteles senkinek semmilyen elérhetőséget adni. Adott a hely, az idő, ott vannak "konyhakészen" (s nem utolsósorban 100% kamumentesen) a jelöltek, s még buli is van :)

2022. máj. 19. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Otthoni partikon nem használunk, csak ha valaki új beszálló van. De a legtöbb ismerős, akiben megbízunk, úgyhogy általában simán anélkül megy.

Ezt te látod és a partnereid, hogy ki mit vállal be.

2022. máj. 20. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!