Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem csökken a távolság ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem csökken a távolság ?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akinek tetszem es értésemre adta, hogy szeretne közel kerulni hozzam. Szoktunk talalkozni de sose próbál megérinteni, de talalka utan sértődötten elvonul. Vajon azt várja hogy én lépjek? Nem vagyok az a típus. A pasi nem egy gyámoltalan de 10 évvel fiatalabb mint én.
2022. máj. 19. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Nálad pattog az a bizonyos labda... :,D

Ő tulajdonképpen megtette a kezdő lépéseket, mert nyitott feléd, kezdeményezett nálad, és gondolom, hogy a találkozókat is ő ajánlotta fel neked.

Emellett nem biztos, hogy az a nyomulós fajta, így valószínűleg arra vár, hogy te mit reagálsz az ő eddigi lépésire.

Ha viszont egyből "letámadott" volna, akkor meg túl gyorsnak találtad volna a dolgot.

Örülj neki, hogy egy igazi úriemberrel van dolgod, és nyugodtan merj cselekedni, ha sokallod a "távolságot"... :,D

2022. máj. 19. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Mert egy lúzer. Még elolvasni is gáz, nem is értem mifaszt akarsz ilyentől...
2022. máj. 19. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol egy ilyen szerencsetlennel?!
2022. máj. 19. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert az nem férfi, csak egy kisfiú. Mit akarsz te tőle, de komolyan? :D
2022. máj. 19. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Legközelebbi találkán közöld vele, hogy VÁROD A KÖZELITÖ MANÖVERJEIT. (Ezzel a nyitottságodat közölted, meg azt is, hogy töle várod a kezdeményezéseket.)
2022. máj. 19. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Tipikus. A nő nem akar kezdeményezni egy félénk pasasnál, akit pedig kedvel, mert "az a férfi dolga" meg "ő nem olyan", aztán persze majd kezdeményez nála a macsó bunkó, utána meg sír a szája, hogy "minden férfi bunkó".

Könyörgöm, miének ez a játszmázás? Ha érdekel a pasi, de ő nem mer lépni, lépj te!

2022. máj. 19. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!