Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldotta meg hogy talalkozni tudjon a szeretojevel ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 22:07
1/14 anonim válasza:
Jól kellett ki használni az időt
3/14 anonim válasza:
Most tippeket adjunk neked milyen indokkal lécelj le otthonról és alibizd le magad? 😂
Legyél már kreatív, aki félre akar járni az bizony megoldja hogy ne legyen feltűnő. Kikanyarít egy héten 1-2 órát a napjából ahogy a szeretője is és bevetik magukat egy búvóhelyre.
4/14 anonim válasza:
Felhívtam, megbeszéltük, találkoztunk. Mi ebben az ördöngösség?
5/14 anonim válasza:
Felhívtam telefonon, és ha minkettőnk meg tudott lógni a párjától, szeretkeztünk. Az egyik ilyen kb. 20 évig tartott.
6/14 anonim válasza:
Nemtudom, de anyám nagyon gázul csinálja,tiszta átlátszó még nekem is :(
7/14 anonim válasza:
Amikor ilyesmire példa volt azt kamuztam, hogy elmegyek haveromnak segíteni valamiben és nem mondtam meg melyiknek. Aztán valami féllre eső helyen csináltuk kocsiba, ha a csajnak is volt párja és mondjuk vele lakott. Vagy épp nála voltunk. Haza sose hoztam. De szerintem nem kell túl nagy kreativitás hozzá. 19/F
8/14 anonim válasza:
munka előtt-után, vásárlás előtt után, stb. Sok minden indok lehet
9/14 mantis religiosa válasza:
Engem az érdekelne inkább, hogy aki lebukott, az ki/mi miatt történt, utána volt-e folytatás, stb. 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!