Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nudista férfiak sokkal több puncit látnak mint más férfiak?
Gondolj bele, ha csak 3× megy egy nyáron valaki nudista strandra, ahol legyen csak 5 nő/alkalom, akkor az rögvest +15 női nemiszerv/év. Aztán nudista programok nem csak nyáron vannak ám...
Szóval igen, sokkal többet látnak. Én megmondom őszintén, hogy nem csak a vízben/tájban szoktam gyönyörködni, hanem a hölgyek látványában is. A női test eleve pompás látvány, főleg ha 3D -ben látod (mert két szemmel a mélységet is érzékeljük!) milyen kecsesen mozog. 🤩
Nyilván nem ezért járok, de nem értem azokat akik elítélnek bárkit is aki amiatt megy hogy lásson valami szépet. Az még butaság, h nincs benne köszönet. Bizony jó csajok vannak ott is, arányaiban pedig kevesebb a kövér és a műnő is. De ami a legfontosabb: garantáltan tanga 🤮 mentes övezet.
30F
Nyugodtan megnyalhatod a kevésbé esztétikus zacskómat 🤣
Jobb is, hogy nem ugyanarra a helyre járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!