Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is kb 6 centis a kukim. 😕
Nincs is nagy sikerem a lányoknál.
Mondjuk a 30 centis az még ha kifejezetten vékony is, akkor is 6+ cm vastag.
De ilyen hosszúságnál a 9 centis vastagság sem kizárt… Vagyis gyakorlatilag sok nőnek nem lehet fájdalom nélkül betenni.
A 6 centi, pedig még ha a “hosszához” képest vastag, akkor is nagyon vékony lehet, konkrétan ez már mikronpénisz és semmit nem lehet belőle érezni…
6 centivel már jogosult valaki arra, hogy orvosok hormonnal kezeljék, bár ritka hogy erre felnőtt korban kerül csak sor.
Olyan +1.5-2 centi lehet ilyen kezeléssel nyerni, de volt rá példa, hogy valakinek több mint 100%-al nagyobb lett, bár annak meg csak 4.5 centi volt és így lett kb. 10 cm.
Szerintem több nő választaná inkább a 30 centiset, ha csak a 2 lehetőség lenne, annak ellenére hogy az már gigászi és nagyon nehéz normálisan használni.
Nekem 17/6 van...
Sajnálom a 6 centidet, de biztos lehet valamit javítani rajta.
Többieknek:
Úgy szavazzatok, hogy mind kettőt tövig nyomnák be.
Ezért két véglet, szélsőséges mind kettő.
#6: hadd fordítsam le a kérdésedet ennek fényében az átlag nő számára:
Melyiket választanátok? Szex nélküli élet, vagy szétszakadás?
Ezt most nem kell ilyen komolyan venni, de ha úgy tetszik, igen.
Ezért két szélsőség...
Kérdező, ez nagyon buta kérdés. 6 cm-ből semmit sem érzek, 30-nál már szétszakadok.
Ha választani kéne viszont inkább fájjon aztán táguljak ki, mint hogy soha ne szexeljek.
Ha ez egy napra szólna, inkább szopogatnám a kisujjméretűt, de a seggemhez és puncimhoz nem érhet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!