Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő a 20 centis farokhoz szokott, attól még egy 14 centis farokkal is élvezheti a szexet, csak hozzá kell szoknia?
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 15:13
21/27 BohócKolbász válasza:
Nahát nahát nahát... centikben mérhető boldogság... mintha a nyuggerek vitatkoznának melyik répát vigyék haza a levesbe LOL. Bár szerintem itt inkább a tinifiúk csattogtatják a mérőszalagot a pöcsükön. 🤣
Az összkép számít, a FÉRFI.
22/27 Johnathanos válasza:
23 as,én nyugodtan írtam le a véleményemet, erre jöttek a pöcscentis vadászok hogy minél nagyobb annál jobb,én pedig erre őszintén megírtam hogy tessék elhinni hogy a kis bors is tud erősen produkálni.Centikben méregetik a lányok a pár perc örömöt, tudjuk jól.24Férfi aki 4éve rendszeresen csiszolja a barátnőjét úgy hogy meg van elégedve azzal ami van.
23/27 anonim válasza:
Okés haver és ha az exének 20 cm volt akkor hozzáragasztasz a pélódhoz 5 cm-t, vagy inkább kihagyod a csajt vagy mi? 😂
Több olyan partnerem volt már akiknek az exének nagyobb volt, de ki nem sz.rja le? Sosem érdekelt hogy az elődeimnek mekkora volt csak az hogy jól érezzük egymást.
24/27 Johnathanos válasza:
Broki bro, nem montam hogy hozzáragasztok, hanem azt írtam hogy többet tudtam, tudok adni neki mind az exe, úgy hogy nála kisebb vagyok,és ezt próbáltam a kamu lányokkal megérteni hogy nem számít a méret.. Úgyhogy ne én ellenem légy, ha ugyan azon a véleményenk vangyunk
25/27 anonim válasza:
#25 nem neked szólt, hanem a kérdezőnek (meg mindenki másnak aki a mérete miatt parázik értelmetlenül)
26/27 dregor válasza:
Nah de mire megyek a 25 centis farokkal, ha nem is tolhatom tövig? :D
27/27 anonim válasza:
Kis bohóc is tud nagy cirkuszt csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!