Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket izgatja a férfiak segge? vagy csak a sorozatok vicce ez?
Figyelt kérdés
azt figyeltem meg hogy több sorozatban is előjön ez a téma! ez tényleg így van a nőknél? tényleg szeretik megnézni a férfi seggeket? vagy csak egyfajta vicc inkább?2022. máj. 17. 14:48
1/9 anonim válasza:
Nekem volt már olyan barátnőm, aki dícsérte, de inkább azt tapasztalom, hogy nekik fontosabb az összkép. Tehát ha az egész teste jó, akkor a feneke is.
2/9 anonim válasza:
Minden testrész számít a külső képnél. Önmagában a hátsódtól a nők nem, max. a búzák jönnek izgalomba 😅
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy izgat. :D Megnézem a pasik fenekét az utcán (a mackós pasikét főleg).
32N
4/9 dregor válasza:
Hát az enyém is kapott már dícséreteket nőtől. :D
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy megnézem a fenekét....miért ne tenném. :) 30N
6/9 anonim válasza:
Nagyon is megnézem. Persze csak ettől nem lesz nedves a bugyim, de szàmít. Egyébként ennek van evolúciós alapja, jó izmos fenékkel jobban lehet bírni a dugást.
7/9 anonim válasza:
Egy a tanulság haver, sportolj hogy a hátsód is izmos legyen :)
8/9 anonim válasza:
A nőknél ez amúgy úgy lehet hogy ha látnak egy nekik tetsző izmos férfisegget akkor az első gondolatuk az hogy hú de megdugnák egy felcsatolhatóssal. Csak nem vallják be.
9/9 anonim válasza:
Én szerettem fogdosni exem fenekét stb ahogy ő csinálta nekem azt csináltam én. Így legalább az análtól is védelmem lett 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!