Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretném sokáig nyalni a barátnőmet, de nem tudom, hogy kérjem meg rá?
Nagyon szeretrm nyalni, imádom érezni az ízét, ezért szeretném sokáig nyalni, többször is eljuttatni az orgazmusig akár szex előtt, akár szex után, de nem tudm, hogy vegyem rá. Sokat nyalom így is, de mindig leállít. Kérdeztem róla és zavarja, hogy ennyit kényeztetem, mert szerinte ezt muszájból teszem, és hogy fél, hogy rossz a szaga, pedig szerintem semmi gond nincs vele, fantasztikus.
Szerintetek hlgy vegyem rá arra, hogy jó sokat nyalhassam? Esetlrg valami, amitől ellazulna?
A barátnőd valószínűleg mellé beszél. Biztosan vannak olyan nők, akik kibírnak egymás után több csikló orgazmust is, de mások meg nem. Én sem, kellemetlen, ha orgazmus után újra elkezdi csinálni, egyszerűen nem élvezem, és még ha ki is tud a másik csikarni egy másodikat, az már inkább rossz, mint jó érzés.
A behatolást ezerszer többre értékelem utána.
Hát ha így van kedves kérdező, ahogy mondod, akkor egy dolgod van :
Te teremts olyan hangulatot, izgalmi állapotot, hogy eszébe ne jusson hogy abbahagyatja veled.
A másik pedig, azt hiszem írtam már, hogy amikor nyalástól elment a lány, akkor csak úgy lehet tovább csinálni, hogy kellemes legyen neki, hogy nagyon óvatosan kicsiket mozgatod benne az ujjad és még véletlenül se érsz hozzá a csiklójához direktbe, hanem mellette, a környékét simogatod a nyelveddel. Pár perc alatt nem hagyod lelohadni benne az izgalmi állapotot, hanem szinten tartod. És utána lehet megint felfelé mennie és újból elélveznie. De persze mindehhez gond és rohanásmentes idő és hangulat kell, hogy működjön.
"Nem bírja elengedni magát"
Látod, itt a kulcs. Ez a női orgazmus titka, nem azt kell elérned, hogy a te nyalási technikád legyen a világ legjobbja, hanem azt, hogy a barátnőd elengedje magát, mert orgazmust csak úgy lehet elérni, ha a szex gátlástalan. Ha az a célod, hogy minél többször elmenjen, az baj, mert úgy nehéz ellazulni, hogy azt érzi a rajtad, hogy téged csak így tehet boldoggá, és befeszül miatta, főleg, ha fiatal, és még nincs biztos tudása. Szóval ne erre törekedjetek, lazuljatok el, és élvezzétek egymás testét.
Kérdezd meg tőle.
Szerintem az a legbiztosabb módszer. Mi csak találgathatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!