Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegyik lány akivel alakulna valami, egyből azt akarja hogy megdugjam. ez miért van? én komoly kapcsolatot akarok
Lehet azt látják, hogy másra nem vagy alkalmas, csak dugni 🤷🏻♀️
Ha már sokadjára jársz így lehet neked kell elgondolkodnod.
Honnan tudod, hogy nem védekeznek? Miért fáj neked az, ha ők nemi betegek lesznek?
Meg miért minősítünk le még mindig egy lányt, ha szeret szexelni? Váljék egészségére, talál rá partnert, tehát a pasik sem "jobbak" ebből a szempontból.
Bocsi itt te vagy a gáz, aki mások életén rugózik. És lányként fordított esetben is ezt mondanám a "minden pasi disznó" felkiáltásra. Nem minden pasi az, csak valószínűleg olyan minőségű barátnő lennél, hogy csak ez jut.
"Meg miért minősítünk le még mindig egy lányt, ha szeret szexelni? "
Zavarna hogy már legalább 100 farok járt benne.....de akit ez nem zavar, nem is értem miért nem fekszik le férfiakkal is
Pistike, irány vissza leckét írni.
Nem az álomnaplódban vagy, hanem a gyakorikérdéseken.
Szia!
1.
Itt a Gyakorin egy neked való kérdés:
" Ha én csak szexet akarok lánytól, de ő kapcsolatot, akkor mi a legjobb megoldás?"
Beszéljétek meg...
2.
Mi az hogy "..mindegyik csak b.szni akar.."?
Mennyi az a "mindegyik"?
Keress máshol, vagy másképp!
De látom, mások is tanácsolták már ugyanezt,, de úgy tűnik elutasítod ezt a gondolatmenetet:
"Ha már sokadjára jársz így lehet neked kell elgondolkodnod."
Válaszod:
"Inkább a r!bancoknak kéne elgondolkodniuk.."
(#11.#12.)
Hát akkor csinálj csak mindent nyugodtan pont ugyúgy mint eddig, és írd ki félévenként ugyanezt a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!