Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában valamivel nagyobbnak füllentik a farok méretüket mint amekkora valójában?
Tolem soha senki nem kerdezte meg hogy mekkora es mikor utoljara mertem az is kb 8 eve volt :D
De szerintem a legtobben nagyobb szamot mondanak mint a valosag, kivetel akinek tenyleg nagy.
Én komplexusos vagyok és amikor lemérem 16-ra, mindig arra gondolok hogy rosszul mértem és valójában kisebb… Ezért heti szinten méregetem és van olyan is, hogy csak 13 cm jön ki eredményként, ami lehet azért van mert ilyenkor nem vagyok teljesen merev (bár nem tudom biztosan).
Így hiába jön ki néha 16-16.5 cm is, bizonytalan vagyok.
Ezért a nőknek mindig azt mondom, hogy “alulról súrolom az átlagot, olyan 14 cm”.
Még senki nem kérdőjelezte meg ezt a 14 centit, de senkinek nem is volt vele komolyabb baja, nem ebből ered a komplexusom.
Szóval a kérdésre válaszolva, én mondhatni kisebbnek “hazudom”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!