Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hatalmas idomokkal rendelkező,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas idomokkal rendelkező,erősen túlsúlyos nők,ti szívesen szexelnétek egy sportos férfival,aki imádja az óriási méreteket?

Figyelt kérdés
Nekem csak a nagyon nagy nők tetszenek,más alkatúak egyáltalán nem vonzanak.Zavaró lehet ez számotokra? Vagy jólesik,ha egy férfi vonzónak,izgatónak tart?

2022. máj. 16. 08:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
10 ből minimum 8 úgysem hiszi el...🤔
2022. máj. 16. 08:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Pedig igaz! Ilyen az ízlésem......
2022. máj. 16. 08:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyessel értek egyet még úgy is, hogy vékony párom volt évekig.
2022. máj. 16. 09:02
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem rendszeresen kiírja ezt a kérdést a kérdező, de ezek szerint még nem talált elég nagy nőt magának.

Én nem vagyok elég nagy az ízlésednek, de ettől függetlenül sem kedvelem a vékony férfiakat, mindegy, hogy izmos-e vagy sem. Kényelmetlen velük a szex, szeretem, ha a pasi nagyobb.

2022. máj. 16. 09:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Valóban keresek ilyen testalkatú partnert.Vékony nem vagyok,183 cm,88 kg.

Ha valaki szívesen ismerkedne,nyugodtan írhat privátban.

2022. máj. 16. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyik részről úgy sem hinném el, másik részről meg nagyon úgy jön le hogy a kövér nők szeretete nálad fétis, és nem magát a nőt kedveled csak a testét, mert az izgat.
2022. máj. 16. 09:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

192 cm vagyok, sportos alkat, és volt 140 kg-os partnerem is, imádtam. Neki pedig rendben volt az önbizalma, nem zavarta, hogy én nem vagyok túlsúlyos, meg ilyenek. Sőt, mindig is volt pasija, izmosabbak is, stb. Sőt, még így is én voltam hátrányban, mert méretügyileg nem azt tudtam adni neki, ami neki igazán megfelelő lett volna.

De az egyik legjobb haverom barátnője is túlsúlyos, ráadásul ilyen amorf módon hízott, hájas. Mégis jobbnál jobb pasijai voltak. Önbizalom kérdése az egész.

2022. máj. 16. 10:44
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os:volt extra nagy kedvesem,s szerettem.Ha nem tetszik egy nő,úgy nehéz szeretni.Márpedig nekem csak a hatalmas méretű nők tetszenek.
2022. máj. 16. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Kb 170 cm magas/ 65 kg az már elég nagydarab?

Nem sértődök meg, bármi is a válasz.

2022. máj. 18. 16:05
 10/12 anonim ***** válasza:

9es

Abszolút nem, az teljesen csinos kategória.

2022. máj. 18. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!