Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas idomokkal rendelkező,erősen túlsúlyos nők,ti szívesen szexelnétek egy sportos férfival,aki imádja az óriási méreteket?
Szerintem rendszeresen kiírja ezt a kérdést a kérdező, de ezek szerint még nem talált elég nagy nőt magának.
Én nem vagyok elég nagy az ízlésednek, de ettől függetlenül sem kedvelem a vékony férfiakat, mindegy, hogy izmos-e vagy sem. Kényelmetlen velük a szex, szeretem, ha a pasi nagyobb.
Valóban keresek ilyen testalkatú partnert.Vékony nem vagyok,183 cm,88 kg.
Ha valaki szívesen ismerkedne,nyugodtan írhat privátban.
192 cm vagyok, sportos alkat, és volt 140 kg-os partnerem is, imádtam. Neki pedig rendben volt az önbizalma, nem zavarta, hogy én nem vagyok túlsúlyos, meg ilyenek. Sőt, mindig is volt pasija, izmosabbak is, stb. Sőt, még így is én voltam hátrányban, mert méretügyileg nem azt tudtam adni neki, ami neki igazán megfelelő lett volna.
De az egyik legjobb haverom barátnője is túlsúlyos, ráadásul ilyen amorf módon hízott, hájas. Mégis jobbnál jobb pasijai voltak. Önbizalom kérdése az egész.
Kb 170 cm magas/ 65 kg az már elég nagydarab?
Nem sértődök meg, bármi is a válasz.
9es
Abszolút nem, az teljesen csinos kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!