Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder külföldön. Nektek van valamilyen tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Férfiakhoz szól a kérdés (tekintve, hogy nőként itthon sem kell panaszkodni).
Van itt olyan férfi aki külföldön próbálta vagy próbálja a Tindert? Mik a tapasztalatok?
2022. máj. 16. 02:52
3/11 anonim válasza:
1-1 hetes utazások alatt volt hogy fent volt a tinder a telomon, de nekem Pesten sokkal jobban pörgött.
4/11 anonim válasza:
Én külföldön nyaralások alkalmával kezdtem el használni, nagyon nagy sikerem nem volt vele, bár lehet, hogy azóta fejlődött az aplikáció, mert volt, hogy csak vonaton bekapcsoltam és lett machem belőle.
5/11 anonim válasza:
Én tanultam Münchenben 1 félévet anno egy egyetemen és akkor kipróbáltam az ottani dolgokat. Vegyes a tapasztalat. Van akivel el lehetett beszélgetni normálisan és hajlandó volt találkozni de volt olyan aki 2 mondat után tiltott
7/11 anonim válasza:
En parszor huzogattam kulfoldon. Valtozo tortent e valami. Szentpéterváron levarrtam egy írtó édes kiscsajt, meg itt ott voltak még kavarós randik. Ázsiában iszonyat nagyot lehet menni ezekkel (napi többszáz like, mint lányként Mo-n), csak ott a helyi tinder klónt kell használni.
9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy azt is leírhatjátok ha nem gond, hogy pontosan hol próbáltátok (úgy mint ahogyan az előzők említették, hogy Münchenben vagy Szentpétervárott)
2022. máj. 16. 12:33
10/11 anonim válasza:
Angliában Northamptonban borzalmas a felhozatal, mindegyik lánynak porcelán feje van és ilyen idióta botoxos pittye… borzalmas…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!