Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinder külföldön. Nektek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder külföldön. Nektek van valamilyen tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdés (tekintve, hogy nőként itthon sem kell panaszkodni).

Van itt olyan férfi aki külföldön próbálta vagy próbálja a Tindert? Mik a tapasztalatok?

2022. máj. 16. 02:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs.
2022. máj. 16. 05:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem Tinderezem.
2022. máj. 16. 07:11
 3/11 anonim ***** válasza:
1-1 hetes utazások alatt volt hogy fent volt a tinder a telomon, de nekem Pesten sokkal jobban pörgött.
2022. máj. 16. 07:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Én külföldön nyaralások alkalmával kezdtem el használni, nagyon nagy sikerem nem volt vele, bár lehet, hogy azóta fejlődött az aplikáció, mert volt, hogy csak vonaton bekapcsoltam és lett machem belőle.
2022. máj. 16. 07:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Én tanultam Münchenben 1 félévet anno egy egyetemen és akkor kipróbáltam az ottani dolgokat. Vegyes a tapasztalat. Van akivel el lehetett beszélgetni normálisan és hajlandó volt találkozni de volt olyan aki 2 mondat után tiltott
2022. máj. 16. 08:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Itthon sem megy
2022. máj. 16. 08:30
 7/11 anonim ***** válasza:
En parszor huzogattam kulfoldon. Valtozo tortent e valami. Szentpéterváron levarrtam egy írtó édes kiscsajt, meg itt ott voltak még kavarós randik. Ázsiában iszonyat nagyot lehet menni ezekkel (napi többszáz like, mint lányként Mo-n), csak ott a helyi tinder klónt kell használni.
2022. máj. 16. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Off, a kutya se húzott jobbra.
2022. máj. 16. 11:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy azt is leírhatjátok ha nem gond, hogy pontosan hol próbáltátok (úgy mint ahogyan az előzők említették, hogy Münchenben vagy Szentpétervárott)
2022. máj. 16. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Angliában Northamptonban borzalmas a felhozatal, mindegyik lánynak porcelán feje van és ilyen idióta botoxos pittye… borzalmas…
2022. máj. 17. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!