Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a száraz orgazmus a férfiaknál? Tényleg létezik ilyen?
Van, én képes vagyok rá bizonyos körülmények között.
A testi orgazmus egy két mozdulattal néha előbb jön mint az ejakuláció, ha például pont az utolsó pillanat előtt abbahagyja a szopást a lány és a kezével se segít, egy pár tíz másodpercig tartó remegős orgazmus lesz spricc nélkül, kimerítő de jó érzés ráadásul nagyon rövid szünet és mehet tovább a menet, bár ekkor már másodszorra nagyon nehéz elsütni hiába áll, egyfajta zsibbadás szerű érzés marad a péniszem környékén, igaz nekem először is sokszor problémás.
Direkt nehéz megcsinálni hisz ott abban a pillanatban már pár perverzebb gondolat elég tud lenni a spricchez de néha így alakul. Ha nagyon rákészülnék, szándékosan erre gyakorolnánk lehetne gyakori de igaziból a feleségem szereti a végtermékem és ilyenkor bennem is marad egy kis hiányérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!