Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek is hogy szex közben csúszott be egy fing?
Figyelt kérdés
Nem szándékosan csak véletlenül.
Hogyan kezeltétek a helyzetet?Zavarba jöttetek vagy a csajod/pasid mit reagált?
2022. máj. 14. 21:47
1/9 anonim válasza:
Volt ilyen
Nem volt semmi közbe dugtunk tovább
2/9 anonim válasza:
Igen előfordult. "Bocsi" kicsit nevettünk rajta, majd folytattuk a megkezdett manővert. Előfordulhat bármikor ilyen baleset, na bumm, emberek vagyunk. Ettől még ne az esti lepedőcsata előtt küldj be délbe tripla adag csilisbabot :D
3/9 anonim válasza:
ez mindenkivel előfordult már, aki rendszeresen és gyakran szexel.
4/9 anonim válasza:
Nekem párom még mondta is hogyha jönnie kell ne fogjam vissza magam
7/9 anonim válasza:
Aki fingott kozben az repült!
Nemà! Undorító
36 F
9/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy a lányt popsiban dugtam, és ő közben nem egyszer fingott,de engem egyáltalán nem zavart, dugtam tovább. 33 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!