Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak volt már, hogy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak volt már, hogy nagyon felizgultatok és mégse sikerűlt az aktus?

Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha nagy a teljesítmény kényszer. Első szex nagyon fullos nővel.
2022. máj. 13. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy volt ilyen és nagyon kellemetlen !
2022. máj. 13. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Volt...cicababa, de nulla teljesítmény.
2022. máj. 13. 23:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. máj. 14. 00:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jah, az alkohol és a teljesítménykényszer miatti stressz eléggé oda tud verni a libidónak. Csak lazán, gyerekek ez nem egy kötelező tornamutatvány, hanem az élvezetről szól!
2022. máj. 14. 02:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt, pedig nagyon kívántam a csajt! Mondjuk lehet jobb, mint ha 1 perc alatt elmentem volna :D
2022. máj. 14. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Néha előfordul pl alkoholizálás után, de nem zavar.

Előjáték megvan (na, azzal már kikészít), aztán aktus is, de ha nem megy el, akkor félbehagyjuk, és másnap reggel - vagy még hajnalban elélveztetjük egymást.

2022. máj. 14. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Először találkoztam vele este egy parkban. Nem akartam ajtóstól rohanni a házba. Kis csókolózásra számítottam vele az első randin. Csókolózás közben végigsimítottam a nagy, kemény, nagyon csábító mellét. Szoknyában volt, a cicitapira rögtön lehúzta a bugyiját, és elkezdte kigombolni a nadrágomat. Ez annyira váratlanul ért, hogy nem volt elég kemény. Nekem kellett volna az előjáték, ő meg rögtön dugni akart. 10 percnyi idő elteltével minden rendbe jött, és megtörtént az aktus. De bennem ez olyan nyomot hagyott, hogy a későbbi új kapcsolatok elején is mindig bennem volt a félelem, hogy nem leszek időben harcra kész. Amikor már megismertük egymást nem volt problémám egy nővel sem.
2022. máj. 14. 23:56
 9/9 De La Cruse ***** válasza:

Néha a férfiaknak akkor is erekciója van ha ráz a busz.

Ott sem történik aktus.

2022. máj. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!