Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy pasi 30 eves koraig 55 novel letesitett szexualis kapcsolatot azt mennyire elonyos bevallani ismerkedes soran?
Figyelt kérdés
Szeretnek normalis kapcsolatot es nem tudom ha esetleg talalok normalis lanyt akkor mi lenne errol a velemenye ha bevallanam.2022. máj. 13. 17:14
11/16 anonim válasza:
Én meg ezerrel voltam... álmomba, de aztán bele ért a kezem a bilibe.
12/16 onlyjustme válasza:
18 voltam amikor elveszítettem a szüzességem aztán csak pár kapcsolatom volt 22 éves koromig. 22-30 egy nővel voltam kapcsolatban, utána szabadult el a pokol, nem tartottam számon a kalandokat de egészen biztos vagyok benne, hogy 100 közeli a szám, utána 35 voltam amikor ismét megállapodtam, ha kérdezték azt mondtam sok kalandom volt és kész, komoly kapcsolatban meg hűséges vagyok. Ne számold és nem kell hazudnod.
13/16 anonim válasza:
Ezek szerint annyira nem vagy jó az ágyban és annyira jó party se vagy, ha mindig más nőt kell felszedned.
14/16 anonim válasza:
55 nő után már illene tudni. Ez az egyik alapkérdés csajoknál.
A következőkről kell meggyőznöd: 1. kellettél már más nőknek is (jó pont) 2. mégis megbízhat benned, nem rohangálsz ágyról ágyra 3. nem hazudod le az égről a csillagokat
Figyelj jól:
-Na és hány nőd volt idáig?
Mosolyogsz.(1-es pontot erősíted)
-Miért szeretnéd tudni? (1-es)
-Csak úgy érdekel.
-Voltam egy párral, de nem akarom úgy beállítani, hogy rengeteggel. (1,2,3)
-Jó, de szám szerint mennyi?
-Nem számoltam, nekem ez baromira nem fontos, de valahol 15 és 25 között (1,2,3).
Nem tökéletes megoldás, de 15 fölött nem fog lúzernek gondolni, 25 alatt pedig nem gondol megbízhatatlannak.
Ugyanez a tanács nem igaz a fiatalabbakra (tizenévesek), akik nem régóta csajozhatnak.
30F
15/16 A kérdező kommentje:
13. Volt olyan is mar hogy annyira nem fogott meg annyira, volt olyan hogy sajnos ribit fogtam ki az meg tovabbalt par szex utan. Volt olyan, hogy ossze akart velem jonni, de en alltam tovabb. Persze olyan is volt hogy csak en kellettem szexre.
2022. máj. 13. 18:32
16/16 anonim válasza:
Szerintem is tök természetes, hogy az első randin, átadsz egy listát a az addigi kapcsolataidról, persze az ovis szerelmeidet sem kifelejtve. És ha esetleg gyerekkorodban úgy képzelted, hogy majd anyukádat fogod feleségül venni, akkor arról is érdemes elbeszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!