Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! mi volt az eddigi legkülönösebb vagy extrémebb hely, ahol masztiztatok? Illetve mennyi idősen történt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 15:17
1/15 anonim válasza:
strand medence pasim megujjazott fiatal voltam nem gondolkoztunk:D
2/15 anonim válasza:
Nekem is strand. Volt egy jacuzzi és ott a vízsugárnál.
3/15 anonim válasza:
Buszmegállóban állva, buszt várva, kb 20 ember körülöttem, 72 órára bevittek
tükebusz, 2-es járat, pécs, este 22:00. Hokizok leghátul majd leszállít a sofőr, ordibál mert tiszta sperma volt a kezem és megfogtam véletlen a korlátot
belváros egyik padján, vártam a haverokat, lasztizni mentünk volna, késtek, addig elővettem a répát és elkezdtem, ismét rendőrök
Azóta leszoktam ezekről, pszichiáternél voltam és szerencsére 10 éve nem hokiztam emberek előtt
4/15 anonim válasza:
#3-as, nem csak pszichiáterhez kellett volna fordulnod, hanem megtanulni olvasnod
7/15 anonim válasza:
Persze hogy az. Mint ahogy a válaszadók nagy többsége nő itt.
10/15 anonim válasza:
Tizenévesen otthon az udvaron; strandról hazafelé kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!