Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szeretitek, a kemény vad szexet? Többi lent:
Barátnőmmel igencsak jó a szex, szerencsére. És kiszoktunk próbálni újabb és újabb dolgokat, a múltkor az ő kérésére nagyon keményen és tempósan megpakoltam, aminek az lett az eredménye, hogy másnak szó szerint alig bírt járni. Ami miatt még aggódtam is, hogy most túlzásba vittem, ehhez képest másnap este megint úgy kérte. Szóval gondolom hogy jólesett neki, de ha másnap alig bírtok járni egy kiadós dugás után, nem kellemetlen? Vagy megéri ezt az áldozatot a pillanatnyi élvezet? Dumáltam vele is erről, azt mondta imádja, mikor keményen adom neki, de akkor is nekem fura.
A kérdés komoly, nem kamu. Ti mit éreztek ilyenkor?
Imádom, és szinte csak így kívánom, mert azt érzem, hogy bármit tehetek, az övé vagyok.
Időnként játékosan el-elhúzódok, na, azzal meg teljesen "felhergelem", és olyankor nincs ellenkezés, sem szabadulás.
(természetesen ha valami kellemetlen, mert a túl kemény szexnél sajnos előfordul, akkor azonnal abbahagyja, mert nem akar szükségtelen fájdalmat okozni nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!