Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy ez nem szexi, hanem kínos?
A barátnőm elég kövér, és sajnos nem az alkatának megfelelően öltözik. Van, hogy felvesz térden felül érő szoknyát, a nadrágba beletűri a pólót vagy szűk nadrágot vesz fel. Nyáron ez nagyon feltűnő. Pl. Sokat jár trikóban, pedig nagyon vastag karja van. Strandon simán sétálgat egybe fürdöruhában, nem zavartatja magát... És van ez az overállja is, amikor a nadrág meg a felső egyben van, na abban aztán tényleg nagyon rosszul néz ki.
Hogyan tudnám finoman rávenni, hogy öltözzön normálidan, nadrágba-pólóba? Ő magyon vonzónak találja íg, magát, de nekem nagyon kellrmetlen így mennem vele bárhová.
mi megmondjuk a másiknak, hogy ez vagy az nem igazán áll jól, és hogy mi tetszene jobban helyette. nálunk fontos, hogy egymásnak is tessünk. de azzal nem foglalkozunk, hogy mások szemében ciki-e vagy sem, vállaljuk egymást.
de esetetekben tökmindegy, egyszerűen nem tetszik a párod, nem érdemes húzni egymás idejét.
Tapasztalatból mondom, hogy ha tényleg szeretnéd magasról ..arnád le mit gondolnak mások.
Mikor én össze jöttem párommal, 135 kg volt. Cseppet se érdekelt kinek mi a véleménye. Aztán saját magától jött rá dolgokra, hogy mi az ami nem jól néz ki, és ledobott 70(!) Kilót.
Kitartó diétával, mozgással.
Majd ezzel a lendülettel meg is csalt, el is hagyott, elfelejvw mindazt, hogy nekem sosem számított hogyan néz ki. Rá is pacsált rendesen. Engem el vesztett, a másik becsapott keményen, és most egyedül van és... zabál.
Na erről ennyit.
S mit gondoltál haver, összejöttök és két csóktól hirtelen 52 kg-s vékonyderekú csajjá változik át vagy mi? 😂
Elvonatkoztatva a testsúlytól, egy tanulság gyerekek. NE érjétek be félmegoldásokkal. A kérdező a tipikus példája annak, hogy "csak legyen valakim" alapon vágott bele egy kapcsolatba igazi tűz, szenvedély, "gyönyörű a párom" érzés nélkül. S ahogy a kezdeti - igazából meg sem lévő - tetszés elkezd kopni máris ezernyi bibi üti fel a fejét.
Ha neked nem a molett nők tetszenek, nem rajongsz értük akkor ne velük kezdj. Hagyd meg hogy olyanokkal legyenek akiknek meg pont az tetszik.
26...
Nyilván érdekelt téged, hpgy néz ki, hoszen tudtad, nem néz ki jól. Max annyi, hogy kevesebbet adtál arra, másom mit gondolnak és tudtál együttélni ezzel. Ne legyünk álszentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!