Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 20 év múlva már olyan szellemben fognak felnőni a nők,hogy mindent is megtesznek majd a férfiaknak,amit csak kitalálnak?
Figyelt kérdés
Most is rengeteg elvárás van, de azért még a mai nők(25 felett mondjuk) kitudnak állni magukért és,ha valamit nem akarnak, akkor nem mennek bele.
De azt látom/olvasom(nem random fórumokon, hanem hiteles kutatásokból), hogy már a 15-16 évesek is anàloznak, és meg ki tudja miket csinálnak,mert a fiúk ezt várják el tőlük, a nők megfelelési kényszere pedig egyre nagyobb lesz.
2022. máj. 11. 08:55
1/9 anonim válasza:
A 17. életévem pl nekem is nagyon meredek volt. Tartott pár évig és utána beérett a fejem lágya :) Mindenkinek van egy ilyen időszaka,aztán beérik az ember lánya jó esetben.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem.
Ha az emancipáció ilyen mértékben nő a társadalomban, akkor 20 év múlva a férfiak fognak mindent IS megtenni a nőknek....🤔🤔
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Ha valaki kipróbál valamit a párjával azt nem azért teszi, mert csak a párja akarja, hanem ő is ki akarja próbálni, izgatja stb. Én kiállok magamért, de a szexben rengeteg dolgot szívesen kipróbálok. Nekem is vannak határaim, de azon belul szeretek próbálkozni.
4/9 anonim válasza:
Mind a leszbikus rabszolgám lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Elég sokan csak azért tesznek meg dolgokat a szexben,hogy a pasi ne lépjen félre,mert nem kapja meg amit szeretne.
2022. máj. 11. 10:03
6/9 anonim válasza:
Kérdező, nem lehet, hogy veled történt valami, amiből ezt gondolod? Ne általánosíts!
8/9 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam,hogy mindenki, az lenne az általánosítás.
2022. máj. 11. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!