Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepisiltem éjszaka, másnál volt valaha ilyen?
Lefekvég előtt gyorsan masztiztam és utána elaludtam, manreggel munka 9-kor.
Pont most 6-kor arra ébredek, hogy álmomban pisilek és a valóságban is, és, hogy folyik a lábamon a pisi.
Álmomban kimentem mosdóra de valójában ágyban voltam.
19 éves lány vagyok, de utoljára 8 lehettem amikor ágyba pisiltem.
Nem merem senkinek elmondani, de szerencsére itt anonim vagyok.
Én imádom, ha egy nő bepisil, úgyhogy engem izgat szexuális értelemben. Nyilván neked nem valószínű, hogy izgató volt.
Amúgy ne törődj vele, sok mindenkivel előfordul, csak hallgatnak róla. (Kb 10- ből 7-8 emberrel megesik néha, főleg fiatalon)
Igen, velem is többször előfordult.
F
Szerintem nincs veled nagy baj.
Ha elalvás előtt volt egy kis maszti, az azt jelenti, hogy szexuálisan kissé ki vagy éhezve.
Ez beindította az álmaidat, maszti után a hugyhójagod megtelt, és a valóságos álom hatására beindult a folyamat.
Szerintem nem vészes probléma ez, nőknél ez eléggé gyakori dolog ez a pisilés probléma.
Kicsit becsorog, elcsőppen, stb.
Sok nő úgy tudja átélni az igazi orgazmust, hogy közben pipikél is.
Volt ilyen kapcsolatom, ágyban nem is tudtunk szeretkezni, mert ő mindig pipilt orgazmus közben.
Férfiaknál ez pl lehetetlen.
Ne aggódj, de azért figyelj erre oda.
Én nem is engednélek pisilni menni. Nagyon felizgatnál, ha bepisilnél.
Velem egyszer fordult elő, hogy arra ébredtem, hogy pisilek az ágyban. Furcsa, de nagyon kellemes volt. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!