Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bepisiltem éjszaka, másnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepisiltem éjszaka, másnál volt valaha ilyen?

Figyelt kérdés

Lefekvég előtt gyorsan masztiztam és utána elaludtam, manreggel munka 9-kor.

Pont most 6-kor arra ébredek, hogy álmomban pisilek és a valóságban is, és, hogy folyik a lábamon a pisi.

Álmomban kimentem mosdóra de valójában ágyban voltam.

19 éves lány vagyok, de utoljára 8 lehettem amikor ágyba pisiltem.

Nem merem senkinek elmondani, de szerencsére itt anonim vagyok.

2022. máj. 11. 06:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Az, hogy a maszti megelőzte a bepisilést, nem jelenti feltétlenül azt, hogy az is okozta. Szerintem rossz kategória
2022. máj. 11. 09:04
 12/18 mantis religiosa ***** válasza:
Jah, esélyes, hogy a " nők egészsége " alkategóriába relevánsabb válaszokat kaptál volna.
2022. máj. 11. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Én imádom, ha egy nő bepisil, úgyhogy engem izgat szexuális értelemben. Nyilván neked nem valószínű, hogy izgató volt.

Amúgy ne törődj vele, sok mindenkivel előfordul, csak hallgatnak róla. (Kb 10- ből 7-8 emberrel megesik néha, főleg fiatalon)

2022. máj. 11. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Hogyne lett volna. Igaz bevoltam rúgva mint a szr.
2022. máj. 11. 09:41
 15/18 anonim ***** válasza:
96%
Lehet túl sok folyadék volt benned előzőleg és már éjszaka megtelt a hólyagod, de mivel elaludtál nem tudott távozni. Az álom pedig beindította ezt a megszakadt folyamatot és ezért pisiltél be reggelre.
2022. máj. 11. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, velem is többször előfordult.

F

2022. máj. 12. 08:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs veled nagy baj.

Ha elalvás előtt volt egy kis maszti, az azt jelenti, hogy szexuálisan kissé ki vagy éhezve.

Ez beindította az álmaidat, maszti után a hugyhójagod megtelt, és a valóságos álom hatására beindult a folyamat.

Szerintem nem vészes probléma ez, nőknél ez eléggé gyakori dolog ez a pisilés probléma.

Kicsit becsorog, elcsőppen, stb.

Sok nő úgy tudja átélni az igazi orgazmust, hogy közben pipikél is.

Volt ilyen kapcsolatom, ágyban nem is tudtunk szeretkezni, mert ő mindig pipilt orgazmus közben.

Férfiaknál ez pl lehetetlen.

Ne aggódj, de azért figyelj erre oda.

2022. máj. 12. 10:49
 18/18 erogeen ***** válasza:
100%

Én nem is engednélek pisilni menni. Nagyon felizgatnál, ha bepisilnél.

Velem egyszer fordult elő, hogy arra ébredtem, hogy pisilek az ágyban. Furcsa, de nagyon kellemes volt. F

2022. máj. 17. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!