Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem csinálják ezt meg, mint én, hogy este egy csendesebb helyen meztelenül kiveri a farkát?
Figyelt kérdés
Én pont most éjjel csináltam meg, hogy elmentem az autómmal egy kicsit nyugisabb helyre, levetköztem, kiszálltam és kivertem a farkam az út közepén, anyaszült meztelenül. Csak a főúton autók látszódtak, akik pár méterre mentek tőlem, de ők nem igazán láthattak engem. Tök izgató szerintem a tudat, hogy most épp az út közepén meztelenül verem a farkam. Ezt mások miért nem csinálják meg?2022. máj. 11. 00:34
11/12 anonim válasza:
A nyilvános meztelenkedés nagyon sok embert izgat,
de a társadalom elvárja, hogy ezt elnyomjuk magunkban.
Szerintem, ha ezzel nem zavarunk senkit akkor simán
ki lehet verni egy kukoricafölt, vagy erdős rész rejtekében.
Legalábbis én hasonló helyekre járok, ha ezt az életérzést kívánom meg.
12/12 anonim válasza:
Én már nappal is csináltam ilyet. Mindig lehet találni eldugott helyeket, ahol elvileg senki nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!