Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Infláció a prostitucióban, mi a...?
El szeretnék menni 2 év után ismét egy óriásit dugni minden lyukkal.
Meglepődve tapasztaltam, hogy az 1 óra eddig 20.000ft volt átlagban. Most az átlag 25.000ft, valakiknél 30.000ft.
Új árazást is bevezettek, miszerint 20-40-60 perces menetek vannak, és a 60 perc 30.000ft. Wtf?
Egyik lánytól megkérdeztem mégis miért emeltek?
A válasza az infláció volt.
❓❓❓
Infláció❓❓❓❗❗❗
Örömlányoknál❓
A gumit tudtommal a roszlanyok.hu biztodítja minden lánynak INGYEN. Ezért ilyen xar sárga és vastag.
Mi köze az inflációnak a lányokhoz?
Nem keresnek eleget?
Nem akarnak engedni a havi 2.5 milliós keresetükből, vagy mi a xar?
Nehezebben nedvesednek mert infláxió van ❓😂 Ez azért na.
Miért emelnek árakat?
Ti értitek ezt?
Egyrész érinti őt is az infláció, mert biztos a megkeresett pénzéhez mérten megszokott egy életszínvonalat, ha már bevállalta ezt a szarságot, akkor biztos szeretne jól élni. Viszont neki is drágább az étterem, a bevásárlás, a parfüm, a luxiusruha vagy a kocsiba a benzin.
Amúgy meg annyit kér gondolom amennyit akar, aztán vagy megadod neki vagy nem. Jó hogy nem akarod, hogy Orbánék ársapka rendeletet hozzanak a prostikra, mert neked sokba kerül :)
(amúgy én azt hittem eleve drágább már az ilyesmi mint amit írtál, szóval meg is lepődtem miylen olcsó)
Nem a rosszlányok biztosítja nekik, hanem ők veszik kb. 80 Ft-ért darabját. Egy csomó gyártónak van "márkátlan" tömeggumija, amit 100-as pakkokban árulnak a nagykerek 6-8k-ért (azaz 60-80 Ft-re jön ki egy darab), ha a kínaiaktól veszed akkor még ennyibe se kerül.
Egyébként meg a piaci törvénye: kereslet-kínálat. Elkezdtek visszajönni a turisták (nő a kereslet), meg a fizukat is emelik sok helyen (több pénze van az embereknek - na nem mindenkinek). Azt érzik, tapasztalják a prostik, hogy elbírja a piac ha árat emelnek. Azért csinálják, pénzért nem örömszerzésért.
1 a politikusok nem a fizetésükből élnek ez nyílt titok
2 mindenki drágábban dolgozik legyen prosti burkoló futár festő villanyszerelő akárki
3 nem kötelező prostihoz menned ha soknak találod ne menj
Így működik a szabadpiac.
Ha a kanos fickók leperkálnak 30 ezret akkor miért kérjen kevesebbet.
Majd ha nem lesz fuvar harmincért adja magát huszonötért.
Akkor maradna ugyanannyi, ha növekedne a teljesítményük, vagy ha lenne rá állami támogatás.
Bojkottálj, csökken a kereslet, akkor is csökkenteniük kell az áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!