Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szex közben kire gondoltok?
Figyelt kérdés
Aki becsukja a szemét szex közben az kire gondol?
Merthogy nem a párjára az fix.
2022. máj. 9. 13:46
11/23 anonim válasza:
Én barátnőm el szokta mondani, hogy orvosos vagy hármas szexre gondol néha ilyenkor. Nekem tetszik ha elmondja mert így mégjobban ki tudom elégíteni a vágyait.
12/23 anonim válasza:
Szex közben a páromra gondolok. Amikor becsukom a szemem, csak jobban elengedem magam és arra koncentrálok, milyen jó érzés.
13/23 anonim válasza:
A nők többsége nem olyan vizuális mint a férfiak. Persze mi is élvezzük és értékeljük a szépet. Ha aktus alatt be van csukva a szem, akkor a többi érzék felerősödik, pl a hallás. Sóhajok, nyögések izgatóbbak lehetnek, mint kitekert nyakkal nézni a nemiszerveket. Valamint sok pózban (szinte mindben) a nő elé nem tárul olyan szögből a látvány mint a férfinek. Én ha úgy van, bele-bele nézek a partner szemébe, de aztán csukom is be, mert ez ösztönösen jön és így a legélvezhetőbb számomra.
15/23 anonim válasza:
Engem zavarbahoz ahogy ram nez es azert csukom be neha a szememet
17/23 A kérdező kommentje:
16. Na jó de mejikre?
Ara aki a jézúskrisztus szupersztárban van? Vagy a krisztus utolsó megkísértésére?
Sztem egyik se jó pasi, de te tudod.
2022. máj. 26. 12:46
18/23 anonim válasza:
A Szentlélekre, aki bennünk él
19/23 A kérdező kommentje:
18. Hát engem vagy nagyon utál.
És jól kib@szott velem, hogy megszülettem.
Vagy nem létezik.
2022. máj. 26. 12:50
20/23 anonim válasza:
A Pásztor minden bárányát szeretettel tereli. A szeretkezés az Ő ajándéka, a Paradicsom földi emlékképe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!