Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most tele a zacsim, akkor a következő erekció után hány nappal telik meg megint csurig a zacskóm ondóval ?
mikor tudsz lőni újra? kb 5 perc - fél óra
és van olyan is, amikor le se konyulsz, de erre nem mindenki képes
ha gyereket akarsz, akkor 3 naponta csináld
Ahogy írták, 1-2 élvezéssel még nem ürül ki teljesen. Viszont van olyan hogy prosztatamasszázs, a prosztata ingerlésével, masszírozásával, ürül az ondó. Közben van szabályos orgazmus is, meg van hogy csak kicsorog, mintha pisilnél. Egy ilyen, türelmesen, finoman és precízen végzett prosztatamasszázs kb 1 órán át tart, közben 3-4 orgazmust szoktam átélni. A 4. orgazmus során már nem jön sperma, és ez még fájdalmas is tud lenni (száraz orgazmus). Ekkkor tudom h kiürültem teljesen, ilyenkor lehet abbahagyni a prosztatamasszázst.
Ezután bár akár már másnap lenne elég ondóm, nekem 1 hét szokott kelleni, hogy újból azt érezzem h nagyon el kell már élveznem, mert "tele vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!