Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazás közben pisilek. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 14:58
2/27 A kérdező kommentje:
De nincs orgazmusom közben.
2022. máj. 8. 15:06
4/27 anonim válasza:
Én akkor szoktam bepisilni amikor nagyon felvagyok izgulva.
6/27 anonim válasza:
Persze itt gyakorin minden nap spriccel egy "nő"...
7/27 anonim válasza:
Én 16 évesen jártam így először, ez nem squirt. Simán bepisilek. Szerencsére zuhany alatt történt. Azóta tudom, hogy ha kis vizelési ingerem is van, csak a fürdőbe kezdjek hozzá bármilyen szexuális tevékenységhez, vagy előbb menjek el pisilni. Kifejezetten szeretem viszont csinálni, ha nagyon kell pisilni, ilyenkor tényleg rendre összepisilem magam maszti vagy szex közben. Volt olyan párom, akit ez izgatott és kölcsönösen pisiltünk szex közben a fürdőben, de volt aki közölte, hogy ez gusztustalan.
8/27 A kérdező kommentje:
6os nem mondtam, hogy squirtelek. :)
2022. máj. 8. 15:26
9/27 anonim válasza:
Izgatás/előjáték közben nekem is sokszor van vizelési ingerem. Ilyenkor gyorsan elmegyek pisilni és ennyi. :D
10/27 A kérdező kommentje:
Én is elmentem pisilni előtte vagy közben, de ugyan úgy bepisiltem.
2022. máj. 8. 15:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!