Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ízesített síkosítóval próbálnàm meg lenyelni, úgy működne?
Hányingerem van a spermatól, a szagától főleg.
Egyik pasimnak se tudtam lenyelni, próbáltam, de konkrétan rosszul lettem tőle. A mostani páromét még próbálni se próbáltam,mert már a szagàtól öklendeznem kellett..
Cigizik, nem mindig eszik egészségesen, Szóval az íze is gondolom milyen lehet..
Viszont szeretném neki lenyelni, legalább néha, mert ő is rendesen nyel az én nedvemből, az se lehet túl jó, és szeretnék neki örömet okozni, nem mindig kézzel befejezni, ha csak orál van.
Esetleg,ha ízesített síkosìtó lenne a számban, akkor jobb lenne? Kibírhatóbb? Vagy úgy meg gusztustalanabb lenne? 😅
-életmódot vált
-párt váltasz (és legközelebb jobbat választasz)
-nem nyeled le, és kész
-síkosítóval vagy amivel akarod, megpróbálod beízesíteni (na ettől fogsz behányni)
Vannak itt lehetőségek.
Nem erőlteti rám egyáltalán, egyszer mondtam neki,hogy nekem nem megy a szájbaélvezés, mondta, hogy nem gond, és nem is hozta szóba azóta..
De én annyira bénán érzem magam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!