Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a lánnyal,hogy én csak szexet akarok, hogy tudnám felhozni a témát?
Kb. Mit irjak neki? Burkoltan akarom megfogalmazni nem ilyen konkrétan, nyiltan.
Tinderen ,,ismertem" meg, meg nem találkoztunk.
"Figyelj, őszinte leszek. Az a helyzet, hogy én jelenleg nem keresek komoly kapcsolatot, csak kicsit szórakozni szeretnék. Innentől tőled függ, hogy ez neked megfelel-e vagy sem, csak gondoltam, tisztázzuk előre."
Tessék, mit kell ezen burkolni?
Te szeretnél valamit, és nem biztos, hogy ő is ugyanezt szeretné. A legjobb, ha nem burkolgatsz semmit, de korrekt módon megbeszéled vele.
1 hete dugtam egy nőt , ugyan ez volt a helyzet, azt írtam neki h: Figyelj drága, én egy iskolázatlan ember vagyok, te látom iskolázott vagy PTE meg minden játszik nálad, lehet a te igényeid a normális kapcsolatot tartja a jónak, de én csak farkalni szeretnék mert asszonyom van 2 hónapja, lehet nem vagyok egy eszes de az ágyban olyan vagyok mint cristiano ronaldo a focipályán, rolex órák a kezemen meg AMG-t tankolok hó végén is, pacekom határtalan stílusom nemzetközi olyan vagyok az ágyban mint achilless a trójai csatában.
Ennyi, azt meg is lett. Látni kell rajtad a nőnek hogy károly boss vagy, azt ennyi
24f
5x bajnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!