Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti is szeretitek kényeztetni és imádni a formás gömbölyű Női popsit?
Mert aki még nem imádta istenként eme gyönyörű női csodát , az biztos ezután a monológ után kedvet kap hozzá.
A monológ írója egy gyönyörű középkorú hölgy.
Az istentisztelet szent helyének megteremtése
Ez kulcsfontosságú a popsi imádás rituáléjában. Áron meggyújt egy csomó illatos gyertyát. Elhalkítja a lámpákat, hogy arany fénnyel világítsanak. Egy csomó párnát tesz körbe a padlón, hogy valami egzotikus helynek érezze magát. Aztán van egy különleges zenénk, amit csak erre az eseményre készített.
Áron belép ebbe a szentélybe, miközben szól a titokzatos zene. Letérdel az egyik párnára, összeteszi a kezét, és imádkozik, hogy megjelenjen a seggem.
Ez az én jelzésem, hogy belépjek a szobába. Csak fekete melltartót és fekete selyembugyit hordok. Ezen a kis emelvényen állok, amit Áron épített és közvetlenül a térdelő hely elé helyezett. Természetesen hátat fordítok neki, és megmutatom a gyönyörű fenekemet.
Sóhajt és nyög, és mindenféle nagyszerű dolgokat mond a seggemről. Milyen tökéletes buborék ez. Stb.
De persze magát a fenekem valahogy még mindig elrejti a bugyi. Áronnak tehát el kell mondania egy varázsigét és imát, hogy könyörögjön a seggemnek, hogy fedje fel magát neki, hogy jobban imádhassa.
Ilyenkor lassan kicsit lehúzom a bugyit, hogy felfedjem a popsim vágatának tetejét. Ez arra készteti, hogy imádkozzon nekem, és mindenfélét elmeséljen, hogy milyen nagyszerű. Aztán amikor az Áron által készített zene elér egy bizonyos pontot, és a ritmus mindjárt leesik, akkor lehúzom a bugyimat, és felfedem a fenekemet teljes pompájában.
A zene egy idő után lágy hegedűvé változik, ami angyalian és édesen hangzik. Ekkor engedélyezem Áronnak, hogy rá tehesse a kezét a formás popómra.
„Kezével kezdheti az istentiszteletet” – mondom ki a tőlem telhető legbiblikusabb hangon.
Kézzel imádni
Amikor végre ráteszi a kezét a szent fenekemre, olyan érzése lesz, mintha valami isteni és hatalmas dolgot érintene. Sóhajtoznia kell, vagy furcsa nyögést kell hallania, amikor úgy érzi, a seggem transzcendens ereje elkezd átáramlani az ujjaikon keresztül a testébe.
- Érzed a segg csodálatos erejét? - kérdezem sztentori hangnemben.
– Ó, Istenem, igen, érzem – nyögi Áron.
Egy ideig a fenekem simogatása után várok egy bizonyos zenei jelzésre, amikor hirtelen szinte elhallgat.
– Hadd lássalak szent szememmel! Parancsolom.
Áron ekkor széttárja a fenekemet, és feltárja a popsinyílásomat.
"Látlak!" Mondom. „Az egyik szememmel látlak. Látom, ki vagy. Te vagy az én odaadó szolgám, nem igaz?
– Odaadó szolgád vagyok úrnőm!
"Jó. Most már orral is imádhatsz."
Istentisztelet az orrával
Aztán hátra lököm, és Áron arcához nyomom a seggem. Természetesen még mindig térdel. És most nincs más dolga, mint az orrával a fenekembe lélegezni.
– Lélegezz be a mennyország illatába – mondom. – Megérezted a transzcendencia illatát?
– Igen – mondja, de nem hallom túl jól, mert a seggem tompítja a hangját.
Érzem, ahogy mélyeket lélegzik az orrán keresztül. Imádja a fenekem illatát.
Áron életében először érzi úgy, hogy Valójában igazi spirituális élményben van része, ahogy belélegzi.
„Jó” – mondom. "Most pedig ajkakkal imádhatod."
Istentisztelet az ajkakkal
Úgy tartja a seggem a kezével, mintha egy arc két pofája lenne. Aztán elkezdi csókokkal elfojtani azt az „arcát”, körös-körül mindkét arcán, fel és le.
Végül persze széttárja a két arcát, és ajkait a popsinyílásomra tapasztja.
Imádom a puha ajkai érzését a végbélnyílásom peremén, ahogy szorosan egymáshoz nyomja őket, és simogat, simogat.
– Rendben – mondom. „Most pedig imádhatsz nyelvvel.
Istentisztelet a nyelvvel
Most jön az a rész, ami a legjobban tetszik. Áron nyalogatni kezdi a fenekem a nyelvével. Először csak kívülről. Végignyalja a peremet mindkét irányban, az óramutató járásával megegyezően és azzal ellentétes irányban. A nyelvét is középre fogja tenni, de még nincs behatolás.
Addig nem, amíg nem adom neki a jelet.
„Beléphetsz a királyságba” – mondom.
És most megengedem neki, hogy a nyelvét a popsilukamba nyomja be. Hosszú a nyelve, amit szeretek. Centiről centire tolja beljebb, mintha dugna a nyelvével. Végül körülbelül négy centire bedugja, és bent tartja. Mindenfélét elmondok neki arról, hogy milyen érzés ,mikor a nyelve szent nyílásomban van. Ettől misztikus erők közvetítődnek felé.
Istentisztelet a kakassal
Ha nagylelkűnek érzem magam, megadom Áronnak a popóimádat utolsó, végső szakaszát.
– A hímtagjával együtt imádkozhat – mondom nagyon komolyan.
Akkor négykézlábra állok. Áron leveszi a ruháját, jön, és kemény farkát a végbélnyílásom széléhez kezdi érinteni. Karikázva a kakas fejével.
„Lépj be a királyságba” – mondom, amikor készen állok.
Aztán Áron nagyon-nagyon lassan a fenekembe teszi a farkát. Általában annyira elragadtatja ez az idő, hogy úgy tűnik imádkozik. És természetesen megtapasztalom azokat az erőteljes hatásokat, amikor a pénisz behatol az anális lyukamba, és a végbelemhez nyomódik. Ennek a helynek a biológiája valóban egészen rendkívüli. Amikor körülbelül négy centire van, úgy tűnik, hogy egy nagyon erős tartományba lép, és az érzések nagyon intenzívek. De aztán amikor átnyomja ezt a zónát, az hihetetlenül kellemessé válik.
Természetesen ő ilyenkor a mennyben érzi magát.
Amikor élvezni készül, kijelentem:
– Felajánlom neki ,hogy magját a szentélyembe helyezheti!
Néha beszélni is alig tudok, nagy kakassal a seggemben. De mindent megteszek annak megfogalmazásában, hogy itt az ideje, és Áron általában meg is teszi.
Adj egy köszönetet a fenekemnek!
Utána Áron lehajol a seggem előtt, összeteszi mindkét kezét, és köszönetet mond a gyönyörű popsimnak.
Megköszöni a seggemnek, hogy elfogadta felajánlását. Hálát fejez ki a seggemnek, amiért beengedtem a mennyei birodalomba.
Az olyan nők számára, mint én, akik egy kicsit hiúak és mindig jóváhagyásra szorulnak, nincs jobb egy fél óra teljes odaadásnál a hátam mögött. Másnap úgy sétálok a világban, hogy kevésbé érzem magam bizonytalannak. Végtére is, egy szent szuperhatalom házigazdája vagyok.
De nem kell hiúnak lenned, mint én. Tudsz nagylelkű lenni. Ha hagyod, hogy valaki így imádja a seggedet, az valóban nagylelkűség.
A seggem, egy ajtó a menyországba, amelyet Áron kinyit a nyelvével, gesztusaival és imádatával.
Talán te is szeretni fogod. Keress egy gyönyörű popsit, és kezdd el imádni és meglátod boldog leszel tőle míg élsz!
Miről szól?
Valaki letudná írni pár mondatban?
Undorító az anál szex. Másnak a seggébe??? Ember...
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!