Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hosszú hajú, határozot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hosszú hajú, határozott fellépésű, laza öltözködésű pasi kinek jön be?

Figyelt kérdés
Aki nem egy ostoba, lehányt Akela pólós alkoholista, hanem egyetemet végzett, saját egzisztenciával rendelkező.
2022. máj. 6. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ mennyire hosszú a hajad?! :)
2022. máj. 6. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
A személyiségről, kisugárzásról pont semmit sem írtál. Mondjuk utóbbi nem is leírt szavak alapján derül ki hanem személyes találkozókon.
2022. máj. 6. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kedvelem az ilyesmi férfiakat, én magam is eléggé alternatív vonalon mozgok nőként, így szeretem a hasonló férfiakat is, de sok múlik a személyiségén, amiket te leírtál az önmagában édes kevés.
2022. máj. 6. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet már késő, de nekem :))
jún. 3. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 aki egy anonim oldal szexuális kategóriájában hirdet hasonló "kérdéssel" annál hidd el hogy még nem késő 😂
jún. 3. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!