Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányokon milyen befutó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányokon milyen befutó lennék ha csak kézi levezetést válalnék? 20L

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 10:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Konkrétan nekem lett volna igényem már ilyenre. Persze nem mindegy hogyan. Pár aprósággal.
2022. máj. 6. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:
10%

Volt egy masszás lány akit felhívtam magamhoz. Telóba mondja ő nem dug csak masszíroz meg kiveri. Amint feljött meglátta a pacekom, bolondosba bevirítok neki mondom mennyi kell te nő, letépem a pólót magamról meglátja a brutál testem, bontottam egy üveg bort , dumázgattam vele közben egész végig a testem nézte, megvadult azt benne volt egy kő kemény menetben. 2 hónapig toltam.

24f

5x bajnok

2022. máj. 6. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
És gondolod ez elég bárkinek is? A pasiknak is van keze!
2022. máj. 6. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Én szoktam prostikhoz járni de ilyen programért nem fizetnék. Hatalmas hiányérzet lenne bennem a végén, az orgazmus sem olyan intenzív érzés így.
2022. máj. 6. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Én mindíg ilyet kerestem a rosszlányokon. Aki kizárólag kezi levezetést vállal és szép arcú. De alig találtam.

Szóval van ilyen.

2022. máj. 6. 20:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Van arra is igény, hidd el.

Én speciel sokkal jobban szeretem a kézi levezetést, mint a franciát.

Van olyan szalon Pesten, ahol nincs is másra lehetőség, csak kézi levezetésre (ez a happymassage szalon egészen pontosan), és nagyon keresett, népszerű hely annak ellenére, hogy csak kézi Van.

19/F

2022. máj. 7. 12:29
 17/19 Dzsoki ***** válasza:
Középmezőny vége,illetve az alsó harmad teteje,közepe. Amennyiben,a bugyit,de még a melltartót sem vennéd le,akkor a futottak még,kategória. Az igaz,hogy a férfiaknak is van keze,de csak jobb,ha nő csinálja. Meg persze,olcsónak is kell lenned,mivel,nem sokat csinálnál ahhoz képest,amire egy férfi vágyik.
2022. máj. 14. 23:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Ugyan erre gondoltam mint 12es, hogy egy masszazslanynak mi ertelme, ha nem lehet aktus, kozben fullosak? Gondoltam ra en is, hogy lehet ilyen forgatokonyv? Mert en is eleg jo pasi vagyok, jokepu, sportos, igenyes, ha jon egy olyan pont akinek bejovok hogy birnank megallni hogy ne dugjunk?
2022. aug. 8. 11:11
 19/19 Dzsoki ***** válasza:
Úgy,kedves 18-as,hogy ez nekik,munka. Azért van külön szexpartner és külön masszázs. A kérdezőnek,nem sok vendége lenne,ilyen feltételekkel. Amennyiben franciát is vállal,akkor több. Bár,ilyen olyan esetleges betegségek elkerülése érdekében,van olyan férfi,aki csak a kézi levezetés érdekli. Persze olyan hölgytől,akinél nem az a lényeg,hogy kiverje,hanem tényleg megmasszírozza a vendéget. Aki kizárólag kézit vállal.annál bármi is lehet. Az is,hogy mégis belemegy,meg az is,hogy nagyon felháborodik. Talán még el is küldi az ajánlatot tévőt.A franciásnál inkább előfordulhat,de csekély a valószínűsége,hogy már elsőre megteszi.
2022. aug. 9. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!